Prima pagină » International » O tânără de 18 ani a făcut un gest nebunesc ! Și-a călcat bebelușul pe cap, crezând că așa se va împăca cu fostul iubit
O tânără de 18 ani a făcut un gest nebunesc ! Și-a călcat bebelușul pe cap, crezând că așa se va împăca cu fostul iubit

O tânără de 18 ani a făcut un gest nebunesc ! Și-a călcat bebelușul pe cap, crezând că așa se va împăca cu fostul iubit

18 mai 2024, 12:20,
în International

O tânără de 18 ani din Statele Unite ale Americii nu a mai ținut cont de nimic și și-a călcat bebelușul pe cap. A crezut că prin acest gest șocant se va împăca cu fostul ei iubit. Ea ar fi fost supărată pe tatăl copilului.

Alicia Brea, din Hollywood, Florida, a fost arestată și acuzată de cruzime împotriva copilului. Incidentul a ieșit la iveală după ce tânăra i-a trimis fostului iubit, tatăl copilului, o fotografie în care era surprinsă călcând bebelușul pe cap.

O tânără și-a călcat bebelușul pe cap

Scopul acestui gest șocant a fost să vadă dacă fostul iubit s-ar întoarce la ea. Apelul la poliție a fost făcut de o prietenă a Aliciei Brea, care a văzut și ea fotografia tulburătoare. În urma investigației, polițiștii au descoperit imaginea incriminatoare în telefonul tinerei.

Ancheta a dezvăluit că tatăl copilului se despărțise recent de Alicia Brea, iar aceasta spera să-l recâștige prin gestul extrem.

„A declarat că este supărată pe tatăl copilului ei și i-a trimis o fotografie cu ea călcând pe capul copilului pentru a vedea dacă tatăl bebelușului se va întoarce la ea”, a spus poliția.

Autoritățile au declarat ulterior că Alicia Brea a susținut că i-a trimis tatălui mai multe poze cu copilul nevătămat, pentru a demonstra că nu ar avea intenția să-l rănească. Polițiștii nu au observat răni vizibile la copil în urma acestui incident.

Un bărbat și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița din Capitală

Un bărbat și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița. Incidentul s-a petrecut după ce tatăl copilului l-a înfășurat pe acesta într-o pungă, înainte de a comite gestul extrem. Până în acest moment, nu se cunoaște dacă bebelușul era încă în viață sau deja decedat în momentul în care a fost aruncat în apă.

Polițiștii de la Secția 20 au fost sesizați pe data de 7 mai 2024, în urma unui apel alarmant. Conform declarațiilor, o femeie a născut prematur într-o încăpere improvizată, iar partenerul ei a decis să își ucidă copilul printr-un act necugetat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în colaborare cu agenții din cadrul Serviciului Omoruri, care au început imediat investigațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *