Magazin

O masă masaj, o soluție la îndemână pentru recuperarea sănătății

Publicat: 15 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O masă masaj o soluție la îndemână pentru recuperarea sănătății

Dintre toate dispozitivele medicale, o masă masaj reprezintă cel mai neinvaziv produs care contribuie la recuperarea medicală pentru multiple afecțiuni ale organismului. Produsul nu poate „funcționa” de unul singur, prin urmare coordonarea unui pat masaj profesional cu experiență și implicarea unui terapeut este esențială.

Produsul este destinat în principal a fi utilizat de către terapeuți, însă nu este nimic nepotrivit în a deține propria masă masaj (sau pat cosmetica cum i se mai spune) pentru ședințe pe care terapeuții le acordă la dimiciliu. În ultima situație este o măsură de confort personal în legătură cu folosirea propriului pat masaj, dar și un stimulent convenabil pentru terapeut care nu trebuie să deplaseze și masă masaj personală până în locația dumneavoastră.

Ca atare, dacă sunteți în căutarea unui astfel de produs, fie că sunteți terapeut, fie că îl doriți pentru folosire personală, va trebui să cunoașteți de la început câteva amănunte și specificații pe care producătorii le prezintă. Există disponible mai multe modele de masă masaj, dar și modele special concepute de tipul pat cosmetică care se adresează unei alte categorii de servicii.

Vorbim aici în principal despre masă masaj care trebuie în primul rând să fie solidă și simultan ușoară pentru un transport facil, însă și configurabilă în funcție de necesitățile practice de lucru pe care terapeutul le hotărăște la fiecare ședința de masaj. Pentru că aceste calități să fie disponibile și să rămână ferme de toată durata de utilizare normală în cazul unei mese pentru masaj, producătorii au pus în lucru un proiect atent verificat și care aduce laolaltă cele mai bune materiale.

În primul rând cadrul este confecționat fie din aluminiu, fie din lemn de esență tare. Pentru asigurarea stabilității părțile de cadru mobile sunt ancorate cu cabluri și elemente de îmbinare din oțel ranforsat. În aceste condiții cele mai multe dintre modelele de pat masaj sunt capabile să ofere o susținere de până la 250 de kg. Prin urmare nu există niciun pericol de rupere sau deformare a structurii pe care este moțat suportul pentru masaj.

Pentru că am amintit despre suportul de lucru, salteaua pe care va stă persoană care beneficiază de masaj este confecționată din două materiale de înalta calitate. Este vorba despre un suport interior din spumă de înalta densitate care este acoperit cu o husă confecționată din piele ecologică. Deoarece această husă este de cele mai multe ori în contact cu uleiuri pentru masaj a fost necesar că niveul calității materialului să fie cel mai bun. Nu va există nicio șansă ca lichidele utilizate pentru masaj să pătrundă prin acest material sau să îl păteze. În plus, spuma utilizată pentru suport nu se va deforma, drept urmare calitatea susținerii corpului va fi impecabilă.

Prin urmare întreținerea și menținerea în cea mai bună formă a întregului dispozitiv saltea din spumă și husă se vor face cu cel mai mic efort.

Din punct de vedere al funcționalității producătorul a prevăzut includerea unui sistem de înălțare-coborâre a nivelului saltelei pentru a asigura o poziție optimă terapeutului în timpul serviciului de masaj. Că urmare se pot accesa cel puțîn 10 poziții de reglaj al nivelului față de sol la oricare dintre modelele de masă masaj.

Accesorizarea este prevăzută în funcție de destinația acestui produs. Există masă masaj cu două secțiuni rabatabile, însă există și masă masaj cu trei secțiuni care se pot plia în funcție de necesități. În plus, un pat masaj poate fi dotat cu suporturi pentru susținerea brațelor și capului și/sau un suport detașabil cu orificiu facial.

Prin combinarea acestor accesorizari se poate ajunge la obținerea unei soluții excelente de lucru pe o masă masaj, sau pe un pat cosmetică.

Faptul că produsul este pliabil și este dotat cu o husă din material rezistent și impermeabil, facilitează un transport rezonabil până la mașină sau în condiții de deplasare cu alte mijloace. Greutatea totală se situează în general în jurul valorii de 15 kg, iar volumul pentru o masă de masaj în varianta pliată asigură o depozitare convenabilă fără a ocupă prea mult spațiu.

Adauga un comentariu