Prima pagină » Economic Local » O firmă din Italia angajează asistenți medicali, plătiți cu 1.500 de euro pe lună
O firmă din Italia angajează asistenți medicali, plătiți cu 1.500 de euro pe lună

O firmă din Italia angajează asistenți medicali, plătiți cu 1.500 de euro pe lună

06 nov. 2023, 02:00, 1 ,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Ieșenii care vor să se angajeze ca asistenți medicali pot trimite CV-urile la o firmă din Italia care are nevoie de 15 persoane, cu experiență sau fără. Salariile sunt de 1.500 de euro lunar. Potrivit AJOFM Iași, sunt disponibile 148 de locuri de muncă în străinătate

O firmă din Italia angajează 15 asistenți medicali. Cei care vor să aplice pentru acest post trebuie să aibă diplomă de asistent medical, de preferat cu experiență în domeniu, dar sunt acceptați și tinerii absolvenți. De asemenea, este necesar permisul de conducere categoria B, iar candidații trebuie să fie serioși și empatici cu pacienții. CV-urile se pot trimite la societatea angajatoare până la finalul lunii decembrie 2023, iar candidații trebuie să știe limba italiană, nivel 1. Salariul este de 1.500 de euro lunar.

În Italia se angajează asistenți medicali, iar în Letonia, sudori

Tot în această perioadă, o firma din Letonia angajează 30 de sudori. Angajatorul preferă experiență anterioară în domeniul sudurii, cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional, simțul responsabilității față de sarcinile de lucru atribuite. Potrivit angajatorului, se lucrează 40 de ore pe săptămână, în ture, lucrul de noapte. Se poate trimite CV-ul, în limba engleză, până la jumătatea lunii decembrie 2023.

Salariul este de 1.400-2.000 de euro brut pe lună și este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. O firmă din Germania angajează muncitori în producția de carne, iar una din Belgia are nevoie de 35 de culegători de varză. Salariile sunt de peste 1.000 de euro, în funcție de munca prestată. Ieșenii se pot angaja în străinătate în domeniul construcțiilor.

Ce oferte au angajatorii din Iași?

Persoanele care sunt în căutarea unui job în Iași se pot angaja și în domenii precum serviciile sau construcțiile, unde se caută atât persoane cu studii medii, cât și cu studii superioare. În domeniul sănătate și asistență socială sunt disponibile 60 de posturi. În confecții sunt vacante 60 de locuri de muncă. Antreprenorii susțin că tinerii fug de această meserie, specialiștii din domeniul confecțiilor s-au pensionat în mare parte, iar salariile nu sunt cele mai mari de pe piață, deci neatractive pentru viitorii angajați. Dacă unii angajatori cer experiență de câțiva ani, alții sunt dispuși să îi pregătească pe cei noi în domeniu. Salariile sunt cuprinse între 2.500 și 3.500 de lei.

Cei care însă vor să se angajeze ca asistenți medicali în Italia pot depune CV-urile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *