Prima pagină » National » O femeie din Galați a fost înştiinţată, de compania de Apă Canal că a murit! În loc de factură a primit certificatul de deces – DOCUMENT
O femeie din Galați a fost înştiinţată, de compania de Apă Canal că a murit! În loc de factură a primit certificatul de deces - DOCUMENT

O femeie din Galați a fost înştiinţată, de compania de Apă Canal că a murit! În loc de factură a primit certificatul de deces – DOCUMENT

12 ian. 2022, 17:30,
în National

Întâmplare de cascadorii râsului la Galați unde o profesoară pensionară a fost înştiinţată, de către compania Apă Canal că… a murit. Femeia a primit prin poștă certificatul de deces și că trebuie să se prezinte la sediul companiei pentru a lămuri situația.

Femeia s-a arătat indignată de greşeala autorităților şi le-a spus jurnaliştilor că este vie și este cu datoriile la zi, în podifa faptului că este singură.

O femeie din Galați a primit certificatul de deces de la compania de Apă Canal

Întâmplarea a avut loc în municipiul Galați, pe strada Movilei, iar femeia a menționat faptul că este vie și că a fost socată în momentul în care a deschis plicul de la compania de Apă Canal în care se regăsea certificatul de deces.

Totul s-a produs în ziua de Bobotează, în momentul în care aceasta s-a întors de la slujbă. Femeia a verificat căsuța poștală şi a găsit un document prin care era anunțată că a murit şi că trebuie să se prezinte în termen de cinci zile la sediul companiei: „doamna Savin Anca, titularul contractului, a decedat” și că destinatarul este chemat „în termen de cinci zile” la sediul Apă Canal pentru clarificarea situației contractuale, în caz contrar urmând ca furnizarea apei să fie sistată.

„Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă simt bine! Stau cu acte în regulă în casă pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?”, a declarat Anca Savin pentru jurnaliştii din Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`