Prima pagină » Actualitate » Nu mai acceptăm să fim îngenuncheați de niște slugi fără credință
Nu mai acceptăm să fim îngenuncheați de niște slugi fără credință

Nu mai acceptăm să fim îngenuncheați de niște slugi fără credință

14 sept. 2024, 10:44, 4 ,
în Actualitate

Astăzi, de Ziua Înălțării Sfintei Cruci, denunțăm cu furie și dezgust lepădarea de credință a politicienilor trădători care au întors spatele lui Dumnezeu și neamului românesc! Acești vânzători de țară au pierdut orice legătură cu rădăcinile acestui pământ, pângărind tot ceea ce e sfânt și românesc, închinându-se la interese străine și îngenunchind în fața celor care vor să ne vadă distruși!

Acești indivizi fără suflet și fără rușine, care au trădat jurământul față de țară și popor, au întors spatele credinței noastre și valorilor pe care le-am moștenit din moși-strămoși! Au îndrăznit să calce în picioare Crucea Sfântă și să ne trădeze viitorul, vânzându-ne pe bucăți către cei ce râvnesc la bogățiile și spiritul acestei națiuni!

Partidul S.O.S. ROMÂNIA, prin mine, europarlamentar av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, declară război total acestor trădători care ne-au umilit și ne-au batjocorit! Chemăm pe fiecare român adevărat să își apere credința, familia și pământul, să se ridice împotriva acestei adunături de nelegiuiți fără Dumnezeu!

NU MAI ACCEPTĂM SĂ FIM ÎNGENUNCHEAȚI DE NIȘTE SLUGI FĂRĂ CREDINȚĂ! România trebuie să rămână o națiune creștină, puternică și liberă! Să ne ridicăm sub semnul Sfintei Cruci și să luptăm cu toată forța pentru demnitatea și viitorul acestui neam!

DESTUL CU TRĂDAREA! TRĂIASCĂ ROMÂNIA CREȘTINĂ!

EUROPARLAMENTAR AV. DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

PREȘEDINTELE PARTIDULUI S.O.S ROMÂNIA

Comentarii
  • Si in concluzie, ce trebuie sa facem?

    • Sa votezi SOS si Diana Sosoaca.

      De 35 de ani ai avut aceleasi partide la conducere. Nu crezi ca e cazul sa mai incerci si cu alt partid?

  • Astazi la cenzurat este iar unul dintre jidanii spurcati de la acest ZOIAR,
    care are mare alergie la ADEVAR !

    Praful si pulberea se va alege de toti ZOIARISTII Complici la Crime prin cenzura si minciuna !

    Voi si familiile voastre veti sfarsi urat pentru ca Dumnezeu nu doarme !

    Alergia la ADEVAR se trateaza cu STREANGUROL si LOPATIN !
    O sa aveti parte de tratament gratuit. Sapun sa aveti ca funia este gratis !

    PROTEJAȚI-VĂ IGNORANȚA ! Pentru siguranța dumneavoastră închideți acest
    articol/comentariu acum! Cei care continuă sa citeasca o fac pe riscul lor!

    ,,România nu a fost condusă, în 34 de ani niciodată nici de la Palatul Victoria, nici de la Palatul Cotroceni ! Călin Georgescu dezvăluie despre cum România este condusă de corporații: Este legea 28/15 03 1991 ”

    Guvernul antiromânesc al României condus de fiul de securist, shobolan paduchios Ciolacu a semnat un acord de cedare a grâului către Israel. Ministrul Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică la Bucureşti un memorandum de înţelegere cu privire la furnizarea de grâu în situaţii de urgenţă, informează agenţia de presă TPS, citată de Agerpres. Potrivit sursei citate, în schimbul grâului, Israelul va furniza României tehnologie şi expertiză agricolă. Așadar, vom ceda grâul și vom primi la schimb ceva panouri solare și foarte multă vrăjeală. „În perioada actuală de incertitudine globală şi conflicte geopolitice severe în regiunea noastră, acest acord, care este rezultatul unor interese comune, va pune la dispoziţia Israelului un canal suplimentar de import, în special în situaţiile de urgenţă”, a declarat Avi Dichter. Cu prilejul vizitei sale la Bucureşti, ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter s-a întâlnit cu omologul român, Florin Barbu, precum şi cu liderul comunităţii evreieşti, Silviu Vexler, şi cu liderii Camerei de Comerţ şi Industrie România Israel. Sobolanii Paduchiosi Tradatori Ciuca si Ciolacul: https://vk.com/video629036819_456240599

    Romani, luati exemplu !!! Alegeti-l pe cei mai bun PRESEDINTE !!!
    CEI MAI BUNI ALESI sunt doar MORTII ! Alegeti-l pe ILIESCU PRESEDINTE !!!
    Fara Clona Retardata Vanzator de copii Johanis, Romania ar fi fost mult mai BOGATA, mult mai DEMNA si mult mai RESPECTATA ! Fara primarii PENALI romanii ar fi fost mult mai fericiti !!!
    Fara Parlamentatii PENALI, TRADATORI si JEFUITORI, Romania ar fi fost mult mai Bogata,
    mult mai Demna si mult mai Curata – fara poponari, shobolani paduchiosi spurcati nazisti, etc !!!
    UN ALES MORT este IDEAL pentru ca MORTII nu fura, nu tradeaza si nu fac GENOCID !
    Este adevarat ca IRADIATUL Canceros Vaxat GEOANA Rujatul nu o mai duce mult, dar un mort cu experienta, ,,sarac si cinstit” ca Ilici Bolshevilici este mai bun decat un PROSTANAC inca viu !

    ,,Dumitru Sechelariu candidează din nou la Primăria Bacăului.
    Fostul edil a murit în urmă cu 11 ani!’’ https://www.national.ro/politica/dumitru-sechelariu-candideaza-din-nou-la-primaria-bacaului-problema-fostul-edil-a-murit-in-urma-cu-11-ani-gafa-mare-in-moldova-827471.html/?unapproved=366159&moderation-hash=6e02cdde07e584636f51a70244df56d2#comment-366159

    ,,Va rugam sa ne votati ! Cu drag: CALAII vostri !

    Votati Coasa si Seringa ! Semnul electoral al PNL, PSD, USR, UDMR si AUR !!!

  • Mesaj pt doamna Europarlamentar

    Mii de multumiri pentru tot ce faceti, doamna Europarlamentar.

    Dar va rog sa veniti cu o strategie pentru ca oamenii sa poata asigura integritatea procesului electoral. Nu este corect sa le cereti oamenilor sa mearga de capul lor. Trebuie sa veniti dvs cu un plan pe care oamenii sa-l urmeze.

    Totodata, va rog sa fiti mai agresiva cu cei care va denigreaza. SA NU ASCUNDETI MIZERIA PE CARE O AVETI DESPRE EI. Spuneti TOT ce stiti, dati tot ce aveti. Si sa nu aveti mila. Ganditi-va cate vieti acesti nenorociti au distrus.

    De asemeni, va felicit ca ati scapat de personajele negative din jurul dvs. Cu riscul de a va supara, marea majoritate a acestor personaje sunt femei, le-ati ales tocmai ca sa demonstrati „misoginilor” ca femeile sunt destepte si in final tocmai aceste femei v-au tradat. De aici incolo va rog sa colaborati cu femei realmente destepte si loiale, nu cu aiurite ca Belantoni si fripturiste ca Calitescu.

    Va iubim doamna Europarlamentar. Va vom vota la alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *