Prima pagină » Cancan ultimă oră » Motivul pentru care Florin Salam nu a ajuns în Finala X Factor 2020!

Motivul pentru care Florin Salam nu a ajuns în Finala X Factor 2020!

19 dec. 2020, 11:33,
în Cancan ultimă oră

Florin Salam nu s-a prezentat în finala X factor 2020, deși trebuia să urce pe scenă alături de nepotul său, Adrian Petrache. Ce s-a întâmplat cu manelistul?

Finala X Factor 2020 ar fi trebuit să îl aducă pe scenă, alături de nepotul său, pe Florin Salam. Toți așteptau cu sufletul la gură să vadă reprezentația manelistului alături de Adrian Petrache, finalistul din echipa Loredanei Groza. Cu doar câteva minute înainte să intre pe scenă, Adrian și Loredana au intrat în panică în momentul în care și-au dat seama că Florin Salam nu a ajuns și că, cel mai probabil, nici nu va ajunge pe parcursul întregii seri.

Florin Salam l-a lăsat baltă pe Adrian Petrache în finala X Factor

Astfel, tânărul artist a fost nevoit să renunțe la momentul care se anunța a fi unul exploziv. Cel care l-a salvat pe concurent a fost Florin Ristei, care s-a oferit să cânte alături de el piesa pe care ar fi trebuit să o cânte cu unchiul său.

Se pare că motivul pentru care artistul nu ar fi ajuns să fie alături de Adrian Petrache ar fi unul medical, cel puțin asta a susținut nepotul său. Acesta s-ar fi simțit foarte rău la scurt timp după repetițiile care au avut loc în urmă cu o zi. Cu toate astea, jurații s-au arătat deranjați de lipsa manelistului, mai ales că i-a încurcat momentul lui Adrian.

Loredana a încercat să îl înțeleagă și să caute o scuză plauzibilă. Astfel, artista le-a spus colegilor săi jurați că acest lucru se putea întâmpla oricui și că s-ar fi putut îmbolnăvi de COVID. Cu siguranță manelistul va veni cu o declarație în acest sens și va desluși misterul legat de dispariția sa din această seară.

„Se putea îmbolnăvi de Covid sau de orice. Doamne ferește, nu poți să controlezi. Asta zic”, a declarat Loredana Groza

Andrada Precup, marea castigatoare X Factor 2020

După votul publicului, cea care a pus mâna pe marele trofeu este Andrada Precum, tânăra cu o poveste de viaţă impresionantă, ce şi-a apropiat fanii şi juriul cu vocea sa incredibilă.

A avut momente fabuloase în finală, iar la sfârşit, după ce a aflat că este marea câştigătoare a X Factor, a spus că cea mai mare bucurie a ei a fost aceea că niciodată nu s-a simţit la Antena 1 ca o persoană cu deficienţe de vedere. Pentru că, din păcate, Andrada este nevăzătoare: „Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, spunea ea.

Andrada a fost felicitată de Ştefan Bănică, antrenorul său, care şi-a stăpânit cu greu lacrimile de emoţie. Tehnologia o va ajuta enorm pe Andrada, după ce a fost implicată în proiectul Antenei 1 denumit „Ajut eu”, în care va primi o pereche de ochelari cu un dispozitiv special pe margine, iar în loc de lentile au anumite suporturi de memorie pentru a putea descifra texte şi fotografii. Este incredibil cum oamenii se pot bucura de secretele şi beneficiile tehnologiei avansate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`