Prima pagină » Actualitate » Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis: „Nu vă lăsați «păcălit», domnule președinte! Chiar ne cred proști?“

Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis: „Nu vă lăsați «păcălit», domnule președinte! Chiar ne cred proști?“

23 dec. 2020, 16:56,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, îi transmite un mesaj președintelui Klaus Iohannis și critică dur alegerea autorităților ca președintele să nu fie primul român vaccinat.

„Joe Biden cum a putut? Nu vă lăsați ”păcălit”, domnule președinte!!! Sunteți președintele tuturor românilor! Adică și al medicilor! Nu era normal ca PREȘEDINTELE să fie PRIMUL VACCINAT? Cu PREMIERUL și cu MINISTRUL SĂNĂTĂȚII??!! Cum se poate interpreta răspunsul la întrebarea dacă s-ar vaccina în direct : „DA, DACĂ AJUTĂ CU CEVA”!!!!! Cum adică? Nu ajută exemplul personal?“, a scris Monica Pop pe pagina ei de Facebook.

Monica Pop: „E o mare obligație morală, dar ar fi și un exemplu pentru români!“

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală consideră că avccinarea președintelui Klaus Iohahnis este o mare obligație morală, dar și un exemplu pentru români.

„E o mare obligație morală, dar ar fi și un exemplu pentru români! Daca a dorit, asa cum spune media, dar nu a fost lasat, cei care l-au sfătuit așa au greșit, au scazut credibilitatea romånilor în acest vaccin! Și au accentuat suspiciunile! Un deficit de imagine! Explicația lor e că îl lasă pentru medici??!! Să fim serioși! CHIAR NE CRED PROȘTI??!!”, mai scrie Monica Pop pe pagina ei de Facebook.

Monica Pop: „Mi se pare inadmisibil ca președintele să nu fie primul care se vaccinează “

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală este de părere că președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să fie printre primii români vaccinați pentru a da un exemplu poporului.

„Ce e aia campanie de vaccinare, să se spună să facă toți că e sigur și nu se știe unde e indicat și unde nu e indicat? Sunt niște lucruri inadmisibile. Mi se pare inadmisibil ca președintele să nu fie primul care se vaccinează. Dacă nu se vaccinează cu motive puerile că nu a fost lăsat, populația nu va mai crede”, a menționat Monica Pop.

„Nimeni nu poate spune că e sigur de vaccin“

Monica Pop susține că din cauza lipsei de informații legate de vaccinul anticoronavirus, oamenii nu pot să aleagă informat și că deocamdată nimeni nu le-a oferit suficiente date despre efectele serului.

„Mai ales că sunt foarte multe articole scrise pe rețele de socializare, care neagă efectul vaccinului. Este posibil ca omul să aibă dreptul de a se îndoi, de a fi sceptic. Nimeni nu a pus la dispoziție un prospect, el există pe rețelele de socializare, și este înfricoșător. Niciun medic nu poate spune că el este sigur. Efectele pe termen lung nu se cunosc. Oamenii trebuie să aleagă în cunoștință de cauză“, a declarat Monica Pop.

Cine va fi prima persoană care se va vaccina împotriva COVID-19 în România

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, a spus cine va fi primul român care se va vaccina.

„Noi, ca strategie, am prevăzut în prima etapă personalul medical și personalul din domeniul asistenței sociale. Drept urmare, prima persoană va fi un cadru medical din cele 10 unități medicale care vor primi primele doze de vaccin. Este posibil să fie 10 prime persoane din diferite categorii de personal medical: un medic, o asistentă”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`