Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mesajul Andreei Esca pentru Alexia Eram, care a împlinit 24 de ani: „Dacă nu erai fata mea, mi-aș fi dorit să-mi fii prietenă, soră, colegă, angajată”

Mesajul Andreei Esca pentru Alexia Eram, care a împlinit 24 de ani: „Dacă nu erai fata mea, mi-aș fi dorit să-mi fii prietenă, soră, colegă, angajată”

31 aug. 2024, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Andreea Esca i-a transmis un mesaj special fiicei sale, Alexia Eram, de ziua ei. Tânăra a împlinit 24 de ani, iar mama ei i-a adresat în mediul online cuvinte deosebite prin care o laudă pentru felul ei de a fi, pentru seriozitatea și dedicarea cu care muncește.

Astăzi, 31 august, Alexia Eram a împlinit 24 de ani. Cu această ocazie, Andreea Esca, mama ei, a ținut să îi facă o surpriză și a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu fiica ei. Ce a atras atenția însă a fost mesajul special pe care prezentatoarea l-a avut pentru tânăra ei fată.

O laudă și o apreciază pe Alexia pentru toată munca pe care o depune zi de zi, pentru sufletul ei mare. „La mulți ani, Alexia Eram ❤️! Dacă nu erai fata mea, mi-aș fi dorit să-mi fii prietenă, soră, colegă, angajată, colaboratoare, orice, doar să exiști în viața mea!”, a scris prezentatoarea.

Andreea Esca: „Eu am avut șansa să-ti fiu mamă, așa că sunt cea mai fericită”

Și a continuat: „Pentru că, oricine te-a cunoscut, a aflat că ești un om atât de bun, conștiincios, muncitor, iubitor, amuzant, devotat, cald, atent, respectuos, luptător, sensibil! Iar inima ta e atât de mare încât nu știu cum de-ti intră, în corpul ăsta delicat! Dar eu am avut șansa să-ti fiu mamă, așa că sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ! Te iubesc! Ps. Și acum….dans și distracție, până la noi ordine 😀😘💃!”.

De ziua ei, Alexia Eram a distribuit și ea pe Instagram o galerie de fotografii. S-a distrat la festivalul Nostalgia alături de iubitul Mario Fresh, de fratele Aris Eram, dar și de mai mulți prieteni.

„E ziua mea”, a transmis tânăra bucuroasă.

Nici cântărețul nu s-a lăsat mai prejos și a vorbit despre Alexia Eram, cu care are o relație de ani de zile.

„Vreau să vă spun că azi e ziua Alexiei. De ceva vreme e un om principal în viața mea. O bază pe care mă bazez, un model după care mă ghidez, și un copil cu care mă distrez. Mulțumesc că ești! Ești tare”.

Cu ce se ocupă Alexia Eram

De aproximativ cinci ani, Alexia Eram nu mai stă pe banii părinților ei. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a reușit să ajungă acolo unde își dorește și este mulțumită de câștigurile pe care le-a avut până acum. A terminat facultatea în Anglia, apoi s-a întors în România, unde este implicată în foarte multe proiecte.

Fiica Andreei Esca își câștigă banii din social media, unde face diverse campanii pentru produse. De asemenea, ea lucrează și la revista mamei sale, unde are o pagină de shopping. Până de curând, Alexia Eram era și gazda unei emisiuni de fashion de la Alist Magazine.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc”, a spus Alexia Eram. Invitată în podcast-ul lui Radu Țibulcă, fiica Andreei Esca a subliniat faptul că se întreține singură. Tânăra este recunoscătoare părințiilor săi pentru educația pe care i-au oferit-o și modul în care au învățat-o să înțeleagă valoarea banilor.

„Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor”

Alexia Eram a demonstrat că poate face orice își propune și nu este un copil de bani gata care nu vrea să muncească.

„Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema.

Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, a declarat Alexia Eram în 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *