Prima pagină » Eveniment-Social » Mega-spectacol de absolvire la USV Iași! Evenimente speciale și super concert – GALERIE FOTO

Mega-spectacol de absolvire la USV Iași! Evenimente speciale și super concert – GALERIE FOTO

29 mai 2024, 08:44,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Absolvenții Promoției 2020-2024 de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) au sărbătorit finalizarea studiilor ieri, 28 mai 2024, printr-o serie de evenimente speciale desfășurate pe parcursul întregii zile.

„Toată lumea este fericită, fiind la începutul unui nou drum alsolventii noştrii se gândesc şi ei ce vor face, cum vor face şi dacă v-au spus că vor să continue la universitate asta înseamnă că se gândesc serios la cariera lor şi la faptul că un master întotdeauna este de mare ajutor în viaţă, te specializează strict pe o direcţie şi sigur în felul acesta şansele lor de angajare vor fi mult mai ridicate”, a transmis prof. univ. dr. Gerard Jităreanu, rectorul USV Iaşi.

Mega-spectacol de absolvire la USV Iași!

Astfel, ceremonia a avut mai multe momente, primul fiind „Marșul Absolventului USV” organizat de către cei aproximativ 500 de absolvenți care au pornit la ora 10:00, din fața clădirii principale a USV Iași spre Stadionul acesteia. Pe Stadionul USV au avut loc cursurile festive ale facultăților, în intervalul 11:00 – 17:00, iar de la ora 21:00 a fost programat concertul trupei Voltaj invitată să concerteze special pentru absolvenți și invitații acestora. Ceremonia de absolvire s-a încheiat în jurul orei 23:00, cu un foc de artificii.

La ceremonia au participat absolvenții Promoției USV 2020 – 2024, conducerea USV Iași, reprezentată de rectorul prof.univ.dr. Gerard Jităreanu și de prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților, alături de care s-au aflat și invitați speciali și parteneri instituționali ai USV Iași printre care Iulian Dascălu, om de afaceri și proprietarul Iulius Group. Calitatea de invitați speciali au avut părinții și prietenii absolvenților care au fost prezenți la ceremonia dedicată finalizării studiilor.

Evenimentul de ieri a reprezentat o premieră pentru absolvenții USV Iași care au hotărât să celebreze finalizarea celor patru ani de studiilor împreună, fiind implicare cele trei facultăți inginerești Agricultura, Horticultura și Ingineria Resurselor Animale și Alimentare.

Comments are closed.