Prima pagină » Local » „Mascaţii” l-au pus pe burtă pe „Caramel”! Un tânăr din Iaşi, arestat preventiv pentru trafic cu etnobotanice! (Exclusiv)

„Mascaţii” l-au pus pe burtă pe „Caramel”! Un tânăr din Iaşi, arestat preventiv pentru trafic cu etnobotanice! (Exclusiv)

16 dec. 2020, 21:29,
Ciprian Nedelcu în Local

Un tânăr din Iaşi acuzat de trafic cu etnobotanice a ajuns după gratii miercuri seară. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT pe numele lui Daniel Lică Avătăjiţei, zis „Caramel”.

„Mascaţii” l-au pus pe burtă pe „Caramel”! Un tânăr din Iaşi, arestat preventiv pentru trafic cu etnobotanice! Astfel, miercuri, 16 decembrie 2020, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Daniel Lică Avătăjiţei, zis „Caramel”.

„Instanţa admite propunerea formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi. Ia faţă de inculpatul Daniel Lică Avătăjiţei, zis „Caramel”, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, au precizat magistraţii ieşeni.

Daniel Lică Avătăjiţei, zis „Caramel”, acuzat de trafic cu etnobotanice

Decizia luată miercuri seară de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi nu este definitivă. De altfel, imediat după ce a auzit hotărârea, Daniel Lică Avătăjiţei, zis „Caramel”, a şi contestat-o.
Astfel, în zilele următoare, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi vor decide ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat de trafic cu etnobotanice. Aceştia vor hotărî dacă ieşeanul va fi sau nu arestat preventiv, sub acuzaţia oficială de efectuarea de operaţiuni fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

„Caramel” a intrat recent în vizorul anchetatorilor de la DIICOT Iaşi

În urmă cu câteva zile, Daniel Lică Avătăjiţei, zis „Caramel”, a intrat în atenţia procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi. Atunci, „mascaţii” au efectuat percheziţii şi l-au pus pe burtă pe „Caramel”.
Ulterior, tânărul din Iaşi a fost ridicat şi dus la audieri. Oamenii legii au decis marţi, 15 decembrie 2020, să îl reţină pentru 24 de ore pe Daniel Lică Avătăjiţei, sub acuzaţia de efectuarea de operaţiuni fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată. Miercuri, procurorii DIICOT Iaşi au propus arestarea lui „Caramel”, iar judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis solicitarea, individul ajungând după gratii. Rămâne de văzut ce vor hotărî în zilele următoare magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi cu privire la tânărul acuzat de trafic de etnobotanice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`