Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale printr-un număr de telefon robot
Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale printr-un număr de telefon robot

Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale printr-un număr de telefon robot

20 aug. 2024, 13:54,
în Actualitate

Premierul Marcel Ciolacu și-a anunțat marți, 20 august 2024, candidatura la alegerile prezidențiale printr-un număr de telefon robot.

”Vă salut, sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre dumneavoastră, am luat decizia să candidez la preşedinţia României. Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, aşa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să recâştigăm preşedinţia, după 20 de ani. Sâmbătă, la Congres voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordaţi onoarea de a lupta în numele dumneavoastră şi al românilor, pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Contez pe voi toţi şi vă aştept alături de campania noastră. Vă mulţumesc!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Ciolacu la numărul de telefon robot 02310051541.

Anunţul vine cu patru zile înainte de Congresul PSD în care se va alege noul preşedinte al formaţiunii şi va fi validat candidatul la alegerile prezidenţiale.

Ciolacu a evitat până acum să spună clar dacă va candida sau nu pentru Palatul Cotroceni, inclusiv unii dintre colegii săi de partid considerând că ezitările sale ar arăta că, de fapt, nu își dorește să candideze.

În weekend-ul trecut, însă, președintele PSD a purtat discuții telefonice cu șefii organizațiilor județene, pentru a se asigura că are spijinul lor pentru această candidatură, mai ales în condițiile în care Congresul, care va reuni la București câteva mii de social-democrați, trebuie să dea un semnal triumfalist pentru lansarea campaniei electorale pentru prezidențiale.

Sâmbătă, 24 august, social democrații vin la București la Congresul partidului, unde președintele va fi ales prin vot pe telefon, cu un cod QR. De asemenea, sâmbătă, PSD își va alege și echipa de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *