Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mama lui Dan Diaconescu a murit. Anunțul a fost făcut chiar de fostul realizator TV
Mama lui Dan Diaconescu a murit. Anunțul a fost făcut chiar de fostul realizator TV

Mama lui Dan Diaconescu a murit. Anunțul a fost făcut chiar de fostul realizator TV

26 iul. 2024, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Mama fostului prezentator TV Dan Diaconescu a murit. Anunțul a fost făcut chiar de fostul patron OTV, pe pagina sa de Facebook.

„Dumnezeu s-o odihnească pe frumoasa, cumintea și vrednica – adică minunata noastră mamă – Măru Diaconescu Te iubim, oriunde ai fi, Mamă Mario, Nic și Dan”, a scris Dan Diaconescu, pe pagina personală de Facebook.

„Mama noastră cea de toate zilele s-a dus în lumea de apoi. Ce facem, mamă, fără rădăcină noi?”, a mai scris fostul jurnalist pe o fotografie care o arată pe mama sa în tinerețe.

Dan Diaconescu a fost foarte apropiat de mama sa

Dan Diaconescu a fost foarte apropiat de mama sa, după cum a recunoscut de multe ori în interviuri. O însoțea peste tot și se asigura că ajunge la timp la medic. În 2020, a fost oprit de poliție pentru că gonea pe străzile din Capitală, trebuind să-și ducă mama la spital pentru pansament, aceasta având mâna în ghips.

După moartea tatălui său în primăvara lui 2016, Dan Diaconescu s-a asigurat că mamei lui nu-i lipsește nimic. Îi făcea cumpărături, o ducea cu mașina și o ajuta cu orice avea nevoie. Cu toate acestea, singurătatea o afecta profund. După moartea soțului, ea s-a retras și s-a înstrăinat de prieteni. Conform WowBiz, vecinii au declarat că, deși Dan o suna des și vecinii aveau grijă de ea, femeia suferea de singurătate și plângea des.

Dan Diaconescu a primit vestea morții tatălui său, Nicolae Diaconescu, fost colonel de aviație, în timp ce era încarcerat la Rahova. Tatăl său, în vârstă de 91 de ani, a decedat la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Dan a fost eliberat pentru 24 de ore pentru a-și înmormânta tatăl, fiind așteptat la poarta închisorii de iubita sa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *