Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Liderul AUR România, George Simion, alături de parlamentarul Marius Ostaficiuc vin în Platoul BZI LIVE pentru a discuta în exclusivitate despre programe şi soluţii pentru români

LIVE VIDEO – Liderul AUR România, George Simion, alături de parlamentarul Marius Ostaficiuc vin în Platoul BZI LIVE pentru a discuta în exclusivitate despre programe şi soluţii pentru români

24 iul. 2024, 15:00, 2 ,
în BZI LIVE

Joi, 25 iulie 2024, de la ora 15.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături liderul AUR România, George Simion și parlamentarul Marius Ostaficiuc. Invitații vor discuta în studio despre campania AUR, programe și soluții pentru români, printre care și Planul Simion.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • ofticiuc sa sugi p la toate ciurile din dalas

  • Ostaficiuc e nume ucrainean. Sigur un individ numit Ostaficiuc o sa puna interesele Romaniei pe primul loc.

    Astept ca Simion sa faca odata spitalul ala de copii cu banii de la nunta sau sa-l demita pe Iohannis cu semnaturile stranse.

    De fapt, nici nu mai astept, ca deja stiu ce-o sa faca. Nimic. Cam asta e cuvantul care descrie tot ce a facut el pentru romani pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *