Prima pagină » Local » Accident rutier ce putea avea urmări grave pe europeană. Trei persoane au fost rănite după ce un bărbat de 74 de ani a intor neregulamentar – FOTO

Accident rutier ce putea avea urmări grave pe europeană. Trei persoane au fost rănite după ce un bărbat de 74 de ani a intor neregulamentar – FOTO

30 iun. 2024, 18:25,
BZI.ro, în Local

În urmă cu scurt timp, un accident rutier s-a produs între Podu Iloaiei și Lețcani. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă.

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 16.00, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. 

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un șofer, de 74 de ani, din Iași, în timp ce conducea un autoturism a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară și a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din Iași. 

În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane (cei doi șoferi și un pasager din cea de-a doua mașina).

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămate corporală din culpă.”, a transmis IPJ Iași.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

Traficul este îngreunat!

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Cam cît de handicapat poți fi să zbori singur în afara carosabilului pe ditamai șoseaua goală lată de 15 metri ? Ăla își mângâie căcatul din burtă ?

  • soferul lui peste prajit

    Ca de obicei, soferii lui peste prajit apasa acceleratia la maxim dupa ce aud in statie: LIBER COLEGU

  • a mancat mici cu mustar, de asta se mangaia pe burta

    • Gogoașă plină cu kăkat

      Avea stomacul plin cu borîtură de mamiuță ! , ciumpalacul trăsese pe stinga să se cace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *