Prima pagină » Eveniment-Social » L-au bătut până l-au băgat în spital. Astfel de cazuri sunt înregistrate zilnic în Iaşi
L-au bătut până l-au băgat în spital. Astfel de cazuri sunt înregistrate zilnic în Iaşi

L-au bătut până l-au băgat în spital. Astfel de cazuri sunt înregistrate zilnic în Iaşi

10 oct. 2019, 04:00,
Cristian Hitruc în Eveniment-Social

Agresiunile fizice reprezintă o importantă problemă la nivelul judeţului Iaşi, iar acest lucru reiese şi din numărul mare de pacienţi care ajung pe mâinile medicilor ieşeni.

Zilnic, la Unitatea de Primire Urgenţe ajung astfel de persoane, care au fost implicate în conflicte violente. Acesta este şi cazul unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din Iaşi, care a fost implicat într-un conflict împreună cu altă persoană.

Bărbatul a fost lovit de mai multe ori şi s-a ales cu mai multe traumatisme şi contuzii. Acesta a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate.

„În cursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iaşi a fost transportat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Iaşi. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, în urma unui apel care a fost efectuat la numărul unic pentru situaţii de urgenţă, 112. Cadrele medicale care au ajuns la faţa locului au constatat că acesta era policontuzionat, prin agresiune fizică. În momentul în care a ajuns la unitatea medicală, bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial şi traumatism toraco-abdominal. Pacientul a primit îngrijiri şi a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi ţinut sub atentă supraveghere medicală şi pentru a fi supus unor investigaţii mai amănunţite”, precizeaza prof. dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024