Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iubita lui Culiță Sterp a făcut anunțul: „Este pe drum!” Faimosul de la Survivor România 2021 va izbucni în lacrimi când va afla vestea cea mare

Iubita lui Culiță Sterp a făcut anunțul: „Este pe drum!” Faimosul de la Survivor România 2021 va izbucni în lacrimi când va afla vestea cea mare

22 mai 2021, 13:35,
în Cancan ultimă oră

Iubita lui Culiță Sterp este însărcinată pentru prima oară și numără zilele până va deveni mamă, iar acum, anunțul ei a pus pe toată lumea pe gânduri. Ce a scris pe instagram?

Mai sunt doar câteva săptămâni până familia lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 se va mări cu încă un membru, iar pentru Daniela Iliescu, iubita Faimosului, emoțiile sunt mai mari ca niciodată. Mesajul pe care l-a postat pe instagram a stârnit suspiciuni.
A sosit clipa cea mare?

Iubita lui Culiță Sterp, mesaj emoționant pe instagram. Ce a dezvăluit viitoarea mămică?

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor experimenta, în doar câteva săptămâni, cel mai frumos sentiment. Cei doi vor deveni părinți pentru prima oară, iar dacă Daniela Iliescu se pregătește intens pentru acest moment, astfel încât totul să fie pus la punct atunci când va naște, Culiță Sterp încă se află în Republica Dominicană, la Survivor România 2021.

Deși a dezvăluit recent că mai are câteva săptămâni bune până va naște, Daniela Iliescu a postat pe instagram un mesaj care a stârnit suspiciuni.

„Cea mai mare fericire este pe drum!”, este mesajul pe care Daniela Iliescu l-a scris pe instagram, în dreptul unor fotografii cu ea însărcinată.

Astfel, prietenii virtuali au luat în calcul posibilitatea ca iubita lui Culiță Sterp să nască mai devreme, motiv pentru care i-au urat acesteia „naștere ușoară” și au complimentat-o pentru felul în care arată înainte de a aduce pe lume primul ei copil.

Daniela Iliescu se pregătește să aducă pe lume primul ei copil

Bebelușul nu este așteptat cu nerăbdare doar de Daniela Iliescu și de Culiță Sterp, ci și de restul familiei. Sora Faimosului de la Survivor România 2021 i-a lăsat un comentariu Danielei Iliescu care dă de înțeles că este un copil foarte dorit și așteptat în familia lor.

„Și…abia așteptam să vină! Superbă!”, i-a scris Geta Sterp Danielei Iliescu.

În momentul de față, Culiță Sterp încă luptă pe traseele din Republica Dominicană, însă gândul lui zboară mai tot timpul acasă, în special în ultimele săptămâni. Faimosul i-a dezvăluit unui prieten cu care a avut ocazia să comunice telefonic că îi este din ce în ce mai greu să stea departe de Daniela Iliescu și că și-ar dori enorm să fie acasă în momentul în care băiețelul lui va veni pe lume.

„ Sunt bine, am slăbit 10 kilograme, poate chiar mai mult. Sunt lovit un pic la picior, dar sunt ok(…). E greu, e greu de tot, pentru mine, nu știu, dar e cea mai grea experiență de până acum. E greu de tot mai ales în situația pe care o am eu că dacă nu aveam acasă nevastă cu copil…Vai de capul meu! Eu mi-am dorit să stau până în finală, dar nu știu cât mai rezist aici pentru că e greu.

E greu pentru mine pentru că știu că o să urmeze perioada asta în care o să devin tătic și eu vreau să fiu acasă când o să se întâmple lucrul ăsta. Transmite-i Danielei că o iubesc mult de tot și că îmi e dor tare de ea și la toți, Ileana, Geta, Iancu, mama, la toți. Vă pup pe toți!”, a spus Culiță Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`