Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu, o Monica Gabor în devenire. Cum îi calcă adolescenta pe urme frumoasei brunete

Irina Columbeanu, o Monica Gabor în devenire. Cum îi calcă adolescenta pe urme frumoasei brunete

28 sept. 2021, 10:29,
în Cancan

După cum se spune că așchia nu sare departe de trunchi, la fel de adevărat este că Irina Columbeanu este o Monica Gabor în devenire. Și ne referim aici la frumusețe și la trăsături fizice pe care le-a moștenit din plin. Mai mult, se pare că adolescentei îi place foarte mult să pozeze și să exerseze anumite posturi, ceea ce ne arată că este atrasă de modeling. Recent, ea a devenit din nou activă pe Instagram, fapt care i-a pucurat nespus pe fanii ei.

Irina Columbeanu, fiica fostului om de afaceri Irinel Columbeanu, a redevenit activă pe rețelele de socializare, după o pauză destul de consistentă, care a ținut toată vara. De această dată, adolescenta în vârstă de 14 ani a distribuit o serie de imagini demne de covorul roșu. Putem spune că aceasta e dovada clară că începe să calce pe urmele celebrei sale mame, fotomodelul Monica Gabor.

Irina Columbeanu, o Monica Gabor în devenire

În cele mai recente imagini postate de Irina Columbeanu pe Instagram, aceasta apare într-o rochie nude lungă, de seară. După cum era de așteptat, postarea a reușit să adune foarte multe aprecieri și mesaje din partea celor care o urmăresc.

Fotografiile realizate cu o ocazie specială o arată cu zâmbetul pe buze, în pofida faptului că tatăl său, fostul milionar Irinel Columbeanu, este internat în spital după ce s-a infectat cu COVID-19. Cu toate acestea, copila nu a trecut cu vederea situația neplăcută prin care trece părintele său și a lăsat la descrierea imaginilor o cruce, semn că se roagă și se gândește la Irinel Columbeanu.

De o frumusețe răpitoare, fata seamănă tot mai mult cu mama sa, cu care a ajuns să locuiască încă de acum 3 ani. De atunci, Irina apare tot mai rar în mediul virtual, dar de fiecare dată atrage atenția. Așa s-a întâmplat și acum când aproape 20.000 de persoane au apăsat butonul de „like”, dovadă că fiica Monicăi Gabor este foarte plăcută.

„Foarte frumoasă”, „Regina”, „Wow”, „Minunată”, „Cât de frumoasă poți fii”, „Superbă”, „Ce hot” sau „Zeiță”, sunt câteva dintre comentariile primite de Irina Columbeanu.

Ce spune Irinel Columbeanu despre fiica sa

Destul de trist, dar realist totodată, Irinel Columbeanu a vorbit în urmă cu ceva vreme despre plecarea fiicei sale în America, acolo unde locuiește de 3 ani alături de mama sa. Fostul om de afaceri și Monica Gabor se consultă în tot ce o privește pe Irina și au o relație mult mai bună de când au luat decizia de a divorța.

„Fizic, din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie”, a spus fostul milionar.

Mai mult, Irinel Columbeanu a subliniat faptul că nu banii au fost la mijlocul deciziei de a pleca Irina din România, ci faptul că trebuie să-și completeze educația într-o altă țară, să se adapteze unei noi lumi. În altă ordine de idei, adolescenta Irina Columbeanu s-a adaptat de minune în SUA, unde locuiește alături de mama ei, Monica Gabor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *