Prima pagină » Magazin » IPOTEZA! Regina Angliei surprinsa intr-o schimbare reptiliana în timpul unei transmisiuni live – VIDEO

IPOTEZA! Regina Angliei surprinsa intr-o schimbare reptiliana în timpul unei transmisiuni live – VIDEO

31 mart. 2017, 15:24,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:599725;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Site-ul neonnettele.com lanseaza o teorie a conspiratiei ce este aprig dezbatuta pe internet.
Acest lucru s-a intamplat in timpul filmarii unui eveniment televizat live in care Regina Marii Britanii poate fi vazuta ”schimbandu-si forma”, ochiul ei devenind negru si modificandu-si atat forma, cat si marimea. S-au dezvoltat multe teorii ale conspiratiei in jurul familiei regale a Marii Britanii si a descendentei reptiliene, experti sustinand acum ca aceasta este ”dovada definitiva” ca Regina Elisabeta a-II-a isi schimba forma, devenind un reptilian, conform neonnettele.com
Incidentul a fost surprins in timpul unuia dintre angajementele oficiale ale reginei si a fost vazut de sute de oameni, care au luat cu asalt reteaua de socializare Twitter, tweet-ul principal fiind despre ”ochiul straniu de sarpe” al reginei.
Un purtator de cuvant al Castelului Buckingham a refuzat sa comenteze in legatura cu ceea ce s-a intamplat cu ochiul acesteia, dar a mentionat ca este vorba despre ”ceva personal” si ”nimic necorespunzator nu s-a intamplat”. Au fost multe relatari ale matorilor care au asistat la schimbarea de forma a reginei, cea mai mediatizata fiind cea care a avut loc cu ocazia celebrarii celor 90 de ani ai reginei, cand mii de oameni au asaltat Twitter cu mesaje care sustineau ca mana acesteia a devenit ”verde si solzoasa” in timpul paradei care i-a fost inchinate, ca mai apoi Twiiter sa elimine postarile si sa le anuleze de pe site.
Vezi si: INCREDIBIL! Top 10 baze secrete ale extraterestrilor pe Terra. Una dintre ele se afla in Romania
Se crede ca regina este unul dintre membrii principali ai organizatiei Illuminati, care include toate familiile regale din intreaga lume, dar si familii puternice, cu un rol in sfera politica sau cea a afacerilor, acestia fiind descendenti ai hibrizilor antici dintre poporul reptilienilor si oameni.
Conform lui David Icke, cercetator britanic al conspiratiilor, textele antice din intreaga lume, incluzand Biblia, contin relatari despre incrucisarea reptilelor cu oamenii pentru a forma aceste ”descendente hibride”, spunand: ”Hibrizii deveneau semizei-jumatate om, jumatate zeu. Ei era, bineinteles, vazuti ca zeitati.”. ”
Descendentele hibride au fost cele care au dat familiile roiale ale lumii.” ”In Imperiul Chinez, acestia cereau dreptul la tron prin prizma descendentei din zeul sarpe”. ”Totul era bazat pe mitul dragonului si toti se trag din legatura reptiliana de a justifica dreptul de a domni.”
Vezi si: Marele SECRET a fost dezvaluit. Asa arata ETRATERESTRII!
”Priviti textele antice si Biblia. Chiar credeti ca sarpele din Gradina Eden era cu adevarat un sarpe?” mai scrie neonnettle.com.
Nu stim daca cei de la neonnettele.com au dreptate sau nu insa destul de multi internauti si experti ai teoriilor conspirationiste par sa-i dea crezare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024