Ingrediente pentru salata de primăvară, cu brânzeturi şi carne
:format(webp):quality(80)/https://bzi.ro/wp-content/uploads/2020/03/salata-de-primavara.jpg)
O salată de primăvară, cu brânzeturi şi muschi de vită este o reţetă potrivită pentru orice masă de prânz uşoară şi săţioasă în acelaşi timp. Se prepară rapid, iar combinaţia de gusturi de „mortală”.
Ingrediente:
- muşchi de vită
mix de salate
brânză feta
căpşuni
Dressing de iaurt
ulei de măsline
zeamă de lămâie
miere
sare şi piper
seminţe
Mod de preparare:
Muşchiul de vită se prepară în tigaie, în puţin ulei. Se prăjeşte bine pe ambele părţi, după ce înainte se condimentează şi se trece prin seminte (de floarea soarelui, bostan, mix), După ce s-a prăjit, muşchiul se bagă la cuptor, timp de 15 minute.
Începe să prepari salata. Rupe-o în bucăţi, fără să foloseşti cuţit din metal. Taie căpşunile în două şi adaugă cuburi de brânză. Când muşchiul este gata şi s-a răcit, taie-l în felii subţiri şi pune-l peste salată.
Adaugă ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper şi o linguriţă de miere şi vei obţine un dressing perfect pentru a asezona salata. Amestecă bine şi serveşte imediat.