Prima pagină » Actualitate » Imagini spectaculoase de la nunta Simonei Halep! Iată dansul mirilor şi cele mai importante momente – FOTO, VIDEO

Imagini spectaculoase de la nunta Simonei Halep! Iată dansul mirilor şi cele mai importante momente – FOTO, VIDEO

16 sept. 2021, 07:23,
BZI.ro, în Actualitate

Simona Halep s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc. Nunta a avut loc într-un club de fiţe de pe malul mării, local deţinut de naşii celor doi miri. De altfel, au apărut primele imagini de la nuntă, dansul mirilor, dar şi alte momente edificatoare ale evenimentului.

Mirii au avut doar o singură dorinţă din partea invitaţilor. Cei doi au refuzat orice cadou în bani, au vrut să primească doar cadouri simbolice.

Bături şi mâncăruri fine la nunta Simonei Halep

Băuturile de la open bar dar şi mâncărurile fine au încântat invitaţii. La miezul nopţii, prietenii, familia și toți apropiații au fost impresionaţi de un superb foc de artificii. Petrecerea s-a terminat la ora 2.oo. Petrecăreții s-au întrecut în urări, urându-le casă de piatră şi viaţa lungă.

Primele persoane au început să sosească, începând cu ora 16:00, la localul de fițe, printre aceștia fiind fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

„Să fie sănătoasă, mai ar mult timp de jucat tenis. Are şanse să mai câștige turne”, a spus Ilie Năstase.

Pe de altă parte, Simona Halep s-a îmbrăcat cu o rochie albă şi simplă şi a fost atracţia nopţii. La cununia religioasă, Simona Halep a purtat o rochie bej.

Dansul mirilor la nunta Simonei Halep, un moment emoţionant

Dansul mirilor a fost unul care a atras privirile tuturor invitaţilor. Momentul emoţionant a fost postat pe pagina de instagram a tenismenei. Fanii fostului număr 1 mondial au urmărit emoționați clipul pe reţelele de socializare. Urările nu au întârziat să apară nici din partea internauților.

„Cât de frumoşi sunteţi şi cât de fericiţi! Tu radiezi, pur şi simplu, minunata noastră! Să vă fie viaţa cântec şi sărbătoare, exact ca acum! ???”, a transmis un utilizator.

De altfel, printre comentarii s-au strecurat şi urări de bine din partea mai multor personalităţi mondiale. În altă ordine de idei, printre invitaţi s-au numărat şi alte vedete din lumea sportivă.

Printre cei care au cântat la nunta Simonei Halep s-au numărat artiști precum Holograf sau Loredana Groza.

Simona și Toni formează un cuplu din anul 2019. Sportiva a radiat de fericire pe tot parcursul evenimentului și le-a zâmbit celor prezenți înainte de a păși pe ringul de dans!

„Vom începe cu piesa, așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă”, a declarat Dan Bitman înainte de a cânta la nuntă.

„Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one”, a spus Loredana Groza la evenimentul anului.

În altă ordine de idei, Simona Halep a fost numărul 1 mondial în tenis în anul 2017. Atunci a ajuns în finala evenimentului din China, finală pe care a pierdut-o în fața Carolinei Garcia.

Comments are closed.