Prima pagină » Local » Imagini incendiare de la nunta anului! Patronul de la Vivertine, Iași, Cezar Amititeloaie s-a căsătorit pe o plajă de lux din Grecia – GALERIE FOTO, VIDEO

Imagini incendiare de la nunta anului! Patronul de la Vivertine, Iași, Cezar Amititeloaie s-a căsătorit pe o plajă de lux din Grecia – GALERIE FOTO, VIDEO

15 iul. 2021, 10:03,
BZI.ro, în Local

Unul din cei mai râvniţi burlaci din Iași a ales să facă o nuntă de zile mari pe o plajă de lux din Grecia. Patronul de la Vivertine, Cezar Amititeloaie a spus un ” DA ” mare și și-a unit destinul cu Manuela Alexuc, o frumoasă femeie. Nunta a avut loc în Grecia, invitaţii au fost pe măsură iar imaginile cu luxul vorbesc de la sine.

Așadar, mireasa, Manuela Alexuc, a avut o superbă rochie albă iar mirele nu a fost mai prejos. Codul nunții a fost ” Alll white”.

Nuntă luxoasă în Grecia pentru patronul de la Vivertine, Iași

Muzica bună nu a lipsit de la nunta luxoasă din Grecia! Așadar, la eveniment au participat artiști pe măsură care au păstrat vii tradiţiile romaneşti. Manuela Alexuc, mireasa, a avut o rochie albă frumoasă.  Manuela Alexuc și Cezar Amititeloaie s-au căsătorit pe insula Thasos în urmă cu câteva zile dar pe reţelele de socializare au fost postate imagini care dovedesc faptul că invitaţii incă mai petrec.

Cine este dr. Cezar Amititeloaie, medic specialist cardiolog și patronul de la Vivertine

Dr. Cezar Amititeloaie este un medic specialit cardiolog în vârsta de 39 de ani și care deține Vivertine. Invitat de mai multe ori în platoul BZI LIVE, medicul a abordat numeroase subiecte de interes naţional printre care și antrenamentele pentru slăbit, despre cât este de nociv consumul de alcool și tutun.

Vă invităm să urmăriți emisiunile BZI LIVE în care a fost invitat dr. Cezar Amititeloaie, patronul de la Vivertine.

Pe de cealaltă parte, Manuela Alexuc a absolvit în 2010 cursurile universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Politice. Ulterior, Manuela a terminat și un master în Economie și Afaceri Internaționale iar în prezent studiază Psihologie și Științe ale Educației. Tânăra lucrează ca PR și manager de vânzări la Vivertine.

 

 

Sursă foto: Facebook/Cezar Amititeloaie

Comments are closed.