National

Imaginea asta i-a speriat pe toți cunoscuții lui Nicolae Guță! Ce a pățit manelistul! – FOTO

Publicat: 15 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Acum mai bine de doi ani, celebrul Nicolae Guță a decis să slăbească, motiv pentru care a scăpat cât a putut de repede de… 40 de kilograme, fără să apeleze la chirurgie.

Nicolae Guță a surprins pe toată lumea, acum câțiva ani, atunci când a apărut în fața fanilor cu o înfățișare cu totul șocantă. Manelistul era mult mai slab, iar burta îi dispăruse total! Mulți au crezut că era grav bolnav, nereușind să își explice cum a reușit să dea jos atâtea kilograme, dar apoi el a recunoscut că s-a înfometat…

Doar că, de ceva vreme, Nicolae Guță s-a pus, parcă, pe îngrășat. “Nicolae Guță a reînceput să mănânce cum o făcea în vremurile lui bune. Omletă din câteva ora la micul dejun, cu pâine, la prânz carne și porții serioase de cartofi prăjiți, iar seara… la fel”, a spus un amic apropiat de-al manelistului.

Doar că, ultima apariție a manelistului a fost una care i-a îngrijorat pe toți cei apropiați lui Nicolae Guță. Manelistul pare complet schimbat, mult mai gras chiar și decât înainte de dieta care l-a făcut suplu. Astfel, cu o burtă uriașă, care atârnă ușor inestetic în ciuda tricoului băgat în pantaloni, Nicolae Guță a provocat o adevărată furtună printre cei care îl cunosc, mulți fiind convinși că este grav bolnav, vehiculându-se chiar și câteva diagnostice care, dacă se adeveresc, sunt de natură să sperie.

Adauga un comentariu