Prima pagină » Local » Ilegalitate pe față, făcută de președintele Consiliului Județean, Costel Alexe. Și-a pus vicepreședinți în funcție fără să respecte legea

Ilegalitate pe față, făcută de președintele Consiliului Județean, Costel Alexe. Și-a pus vicepreședinți în funcție fără să respecte legea

22 oct. 2024, 16:19, 2 ,
Redacția BZI în Local

Președintele Consiliului Județean Costel Alexe a comis o ilegalitate pe față. Acesta și-a pus doi vicepreședinți în funcție (Marius Sorin Dangă și Sorin Afloarei) fără să respecte legea. Ședință în secret, organizată de Costel Alexe, făcută special pentru a-și atinge scopul.

Trădătoarea Mihaela Mitrea, care susținea că este trup și suflet pentru AUR, a profitat din plin de funcția de consilier județean. Deși exclusă din AUR la momentul votului, aceasta a votat pentru alegerea celor doi vicepreședinți din partidul PNL.

Mihaela Mitrea

Un alt trădor de partid este Marius Lupu de la PMP, care a decis să se alieze cu Costel Alexe pentru a-i face jocurile.

Cu siguranță, decizia va fi atacată la Prefectură, deoarece nu îndeplinește toate condițiile.

Menționăm faptul că, niciunul dintre consilierii județeni de la PSD nu a fost prezent.

Printre cei care au votat „pentru”, se mai numără și Marius Lupu de la PMP și Ina Paladi de la Forța Dreptei. Astfel, cei doi vicepreședinți, Marius Sorin Dangă și cumătrul lui Costel Alexe, Sorin Afloarei, au mai câștigat un mandat la CJ.

Este clar faptul că la Consiliul Județean avem de-a face cu un grup infracțional organizat. Funcția de vicepreședinte se pune printr-o ședință discutată înainte, negociată, nu noaptea ca hoții. Nu poți convoca o ședință pur și simplu cu o zi înainte pentru a servi interesele obscure ale lui Costel Alexe.

Costel Alexe a ajuns baronul de la Consiliul Județean Iași și face combinații ilegale legate de proiectele de hotărâre.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`