Prima pagină » Cancan » Grațiela și Ghiță s-au revăzut după eliminare. Ce i-a reproșat soția lui Andrei Duban

Grațiela și Ghiță s-au revăzut după eliminare. Ce i-a reproșat soția lui Andrei Duban

14 mai 2020, 07:16,
în Cancan

Ghiță Balmuș a fost eliminat în ediția de marți a competiției Survivor România. Imediat după faimosul s-a revăzut cu Grațiela Duban și n-a scăpat de niște „reproșuri”.

După eliminare, Ghiță s-a revăzut cu Grațiela. Cei doi concurenți au fost foarte apropiați, iar în ciuda faptului că Andrei Duban nu era deranjat de „relația” de prietenie dintre ei… se pare că telespectatorii gândeau altfel.

Amândoi însă au infirmat zvonurile unei posibile idile și cei doi s-au revăzut în cadrul emisiunii Fan Arena. Ghiță n-a scăpat însă de „reproșurile” din partea Grațielei, care l-a taxat pe faimos.

„- Grațiela: Ce-ai făcut, măi Ghiță, măi? Ce am vorbit eu cu tine?

– Ghiță: Eu am încercat. Am încercat, dar cât să o mai duc. Nu am mai putut să fac față.

– Grațiela: Felicitări pentru tot parcursul, dar am ceva să îți spun. Porecla mea e răposata? Zi mă! Râzi tu râzi, dar nu e râsul tău.

– Ghiță: Porecla cu răposata a plecat de la faptul că Elena în continuare dădea în mine cu faptul că noi doi aveam o relație foarte bună amicală și foarte multe certuri în continuare în tabără se produceau din motivul ăsta, pentru că ea simțea nevoia să mă atace unde știa că oarecum mă doare, pentru că noi doi am avut doar o relație normală, de prieteni, într-un concurs în care, într-adevăr, la un moment dat, ne-am povestit lucruri de acasă. Tu despre familia ta, eu despre viața mea și acest lucru ne-a apropiat. Elena, însă, nu înțelegea că dincolo de Survivor, pot să fie și alte discuții. Și ea a zis răposata și atunci eu am zis «Ok, dacă vrei să fie răposată, pentru că ea a plecat din concurs, înțeleg, dar nu încerca să o dai în lucruri mai negative». De acolo a plecat răposata”, a fost discuția între cei doi concurenți la Fan Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`