Prima pagină » Actualitate » Gest șocant în Capitală! O tânără de 34 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc
Gest șocant în Capitală! O tânără de 34 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc

Gest șocant în Capitală! O tânără de 34 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc

09 sept. 2024, 16:45,
în Actualitate

O femeie în vârstă de 34 de ani s-a aruncat astăzi, 9 septembrie, de la un etajuș 9 al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, incident care a dus la avarierea unei conducte de gaze.

Conform informațiilor oferite de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB), apelul a fost primit la 112 în jurul orei 13:00, un bărbat semnalând că o persoană s-a aruncat de la etaj.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, confirmând că victima era o femeie de 34 de ani.

O conductă de gaze a fost avariată

Echipajul SMURD sosit la fața locului a declarat decesul femeii. Locul incidentului a fost securizat, iar cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri.

„Astăzi, 9 septembrie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 13 Poliție au fost fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 13.00, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 3. Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind o femeie în vârstă de 34 de ani”, informează DGPMB.

Din cauza avarierii unei conducte de gaze, echipele Distrigaz au intervenit pentru a întrerupe alimentarea și a începe lucrările de reparație.

Investigațiile sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, cu scopul de a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Trupul victimei va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *