Prima pagină » National » Fratele șefului de poliție, găsit mort în post, în Vâlcea, copleșit de durere. Când va fi condus pe ultimul drum
Fratele șefului de poliție, găsit mort în post, în Vâlcea, copleșit de durere. Când va fi condus pe ultimul drum

Fratele șefului de poliție, găsit mort în post, în Vâlcea, copleșit de durere. Când va fi condus pe ultimul drum

10 aug. 2024, 14:20,
în National

Daniel Tistu a decedat recent după ce a recurs la un gest extrem. Cei care îl cunoșteau nu erau conștienți de problemele grave care l-ar fi putut determina să își ia viața. Familia se pregătește acum pentru momentul dificil al înmormântării.

Daniel Tistu a fost găsit mort la locul de muncă, după ce s-a împușcat cu arma din dotare. Șeful de poliție a lăsat un bilet de adio în care își exprimă dragostea pentru soția sa și își cere scuze pentru gestul său, menționând că „nu mai poate lupta”. Familia se pregătește să îl conducă pe ultimul drum.

Fratele șefului de poliție, găsit mort în post, în Vâlcea, copleșit de durere

Daniel Tistu era bine cunoscut și respectat în comunitate, fapt care a șocat profund atât familia, cât și prietenii săi, atunci când au aflat despre gestul său extrem. Șeful de poliție avea un frate, pe nume Cătălin, care a postat un mesaj pe Facebook, anunțând că toți cei care l-au cunoscut sunt invitați să îi aducă un omagiu până mâine, la ora 11:00, când va avea loc înmormântarea.

„Pentru toți cei care vor să îl conducă pe ultimul drum pe bunul nostru prieten, frate, coleg Daniel Tistu, ceremonia de înmormântare va avea loc duminica aceasta, la ora 11”, a scris Cătălin, fratele lui Daniel Tistu, pe Facebook.

O rudă din partea familiei soției lui Daniel Tistu, care a dorit să rămână anonimă, a declarat pentru gazetavalceana.ro că neînțelegerile dintre polițist și tatăl său ar fi putut fi cauza gestului extrem. Potrivit acestei surse, Daniel Tistu și soția sa nu ar fi avut probleme în căsnicie; în schimb, conflictul ar fi fost între polițist și tatăl său, care este pădurar și consilier local. Această rudă a explicat că tatăl ar fi exercitat presiune asupra fiului său pentru a-l ajuta, după ce, cu o săptămână înainte, a fost surprins cu lemne pe care nu le-a putut justifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`