Dulciuri

Nu are nevoie de frământare şi iese mereu pufos. Cea mai simplă reţetă de cozonac de Paşte!
16 apr. 2020, 15:00

Nu are nevoie de frământare şi iese mereu pufos. Cea mai simplă reţetă de cozonac de Paşte!

Aceasta este, de departe, cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște. Poate nu o sa iasă fix ca cel…
Pentru masa de sărbătoare - Chec cu coacăze
16 apr. 2020, 13:06

Pentru masa de sărbătoare – Chec cu coacăze

Fructele prospete fac din acest chec un desert revigorant, numai bun după masa încărcată de Sărbători. Ingrediente pentru chec: 2…
Tort pentru sărbători - I se spune tort Cupolă
16 apr. 2020, 10:45

Tort pentru sărbători – I se spune tort Cupolă

Pe cât de spectaculos e acest tort, pe atât de uşor se prepară. Dacă vrei un desert altfel pentru masa…
Cozonacul cu aluat opărit. Ce vă trebuie pentru a prepara cozonaci gustoși
14 apr. 2020, 10:42

Cozonacul cu aluat opărit. Ce vă trebuie pentru a prepara cozonaci gustoși

Cozonacul cu aluat opărit. Cozonacul nu este un preparat pe care îl poate face oricine, este migălos și cere pasiune…
Cel mai bun - Cozonac cu gem de caise
14 apr. 2020, 10:07

Cel mai bun – Cozonac cu gem de caise

Un cozonac cu o umplutură uşoară şi revigorantă, pentru cei care preferă aromele fructelor. E ideal şi ca gustare, alături…
Pentru masa de sărbătoare - Cheesecake fără coacere
10 apr. 2020, 13:36

Pentru masa de sărbătoare – Cheesecake fără coacere

Dacă nu vrei un deset tradiţional la masa de Paşte, poţi înlocui pasca cu acest cheesecake delicios, preparat la rece.…
Reţetă de chec cu sfeclă roşie
07 apr. 2020, 09:45

Reţetă de chec cu sfeclă roşie

Sfecla este una dintre cele mai versatile şi sănătoase legume, putând fi folosită cu uşurinţă şi în deserturi. Încearc-o în…
Profiterol pentru masa de sărbătoare - Cum se prepară
06 apr. 2020, 15:03

Profiterol pentru masa de sărbătoare – Cum se prepară

Ingrediente pentru aluat: 240 ml apă 140 g făină 4 ouă 120 g unt 1 praf de sare Pentru cremă:…
Reţetă de savarină - Dulce şi pufoasă, numai bună de mâncat
06 apr. 2020, 10:30

Reţetă de savarină – Dulce şi pufoasă, numai bună de mâncat

In ingrediente simple, dar făcute cu multă dragoste, deliciile din seria „Deserturile copilăriei”, alese de Click! Poftă bună!, sunt menite…
Cum se fac amandinele
03 apr. 2020, 13:42

Cum se fac amandinele

Ingrediente pentru blat: 9 ouă 135 ml apă minerală 300 g zahăr 390 g făină 1 plic praf de copt…
03 apr. 2020, 13:39

„Secretele” unui cozonac pufos

„Secretele” unui COZONAC PUFOS – toate ingredientele trebuie lăsate cel puţin două ore la temperatura din bucătărie, să nu fie…
Desert din copilărie - Piersici umplute
03 apr. 2020, 11:58

Desert din copilărie – Piersici umplute

Ingrediente pentru aluat: 100 g unt 350 g făină 1 praf de sare 100 g zahăr pudră ½ plic praf…
Buni la cafea - Biscuiţi cu cremă şi gem de fructe
02 apr. 2020, 10:16

Buni la cafea – Biscuiţi cu cremă şi gem de fructe

Reţeta originală de biscuiţi le aparţine englezilor şi, de obicei, se serveşte cu cremă coagulată şi dulceaţă de fructe. Cum…
Desert italian de post - Panforte
01 apr. 2020, 12:56

Desert italian de post – Panforte

Panforte este un desert tradiţional italian, care conţine o multitudine de fructe şi nuci. Este foarte dens şi foarte săţios,…
Reţetă de chec cu lime
01 apr. 2020, 10:28

Reţetă de chec cu lime

Lămâile sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina C. O singură lămâie oferă aproximativ 30 mg de vitamina…
Cea mai bună crema de vanilie - Aşa se prepară
31 mart. 2020, 12:55

Cea mai bună crema de vanilie – Aşa se prepară

Chiar dacă nu are întăritor sau alt agent de îngroșare, va fi tartinabilă și cu un gust formidabil de vanilie.…