Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Dr. Ovidiu Alexinschi, director medical la Institutul de psihiatrie Socola din Iași, în direct la BZI LIVE. Medicul psihiatru ne vorbește despre cum s-a modificat structura psihică a individului în perioada de pandemie – FOTO

LIVE VIDEO – Dr. Ovidiu Alexinschi, director medical la Institutul de psihiatrie Socola din Iași, în direct la BZI LIVE. Medicul psihiatru ne vorbește despre cum s-a modificat structura psihică a individului în perioada de pandemie – FOTO

11 mai 2020, 14:20,
în BZI LIVE

O emisiune de mare importanță în studioul BZI LIVE va avea loc marți, 12 mai, începând cu ora 13.00. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman este dr. Ovidiu Alexinschi, director medical la Institutul de psihiatrie Socola din Iași.

Tema dezbătută în cadrul emisiunii se referă la schimbările care au loc și care vor avea loc asupra psihicului fiecăruia dintre noi în perioada pandemiei Covid-19. Medicul psihiatru va oferi și sfaturi pentru urmăritorii noștri.

Cititorii nostri pot adresa întrebari dr. Ovidiu Alexinschi, director medical la Institutul de psihiatrie Socola din Iași, în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *