Dr. Constantin Dulcan: Există tratament pentru cancer pentru vindecare

de: BZI.ro
10:41, 18 ian. 2021

Se spune că stresul este boala secolului al XXI-lea. Totuşi, ar trebui menţionat că o altă maladie face ravagii. Este vorba despre cancer. Dacă stresul poate fi ţinut sub control şi tratat, cancerul, cel mult, e pus pe stand by. Unii doctori afirmă că nu te poţi vindeca de cancer. Cel mult, îl menţii la un anumit nivel. Medicul Constantin Dulcan spune însă că există un tratament pentru cancer pentru vindecare.

Da, cancerul chiar îţi pune viaţa în pericol. Multe tratamente sunt de lungă durată. Multă suferinţă, durere fizică, viață schimbată în totalitate. Tehnicile medicale pe care se bazează majoritatea tratamentelor sunt aceleaşi. Conform medicului Constantin Dulcan, un doctor american a dezvoltat o metodă care se bazează strict pe organismul bolnavului. Despre ce tratament pentru cancer pentru vindecare e vorba, aflăm din acest articol.

Metoda revoluţionară împotriva cancerului

Din câte se pare, bolnavul de cancer poate lupta împotriva maladiei cu ajutorul minţii, fără vreun tratament medical.

Bernie Siegel, reputat oncolog din SUA, a luat mai mulți bolnavi de cancer în ultima fază și i-a învățat tehnica imageriei: de mai multe ori pe zi, trebuia să-și imagineze că distrug cancerul din corp cu un foc, cu un animal care-l mănâncă, fiecare după cum dorea.

După șase luni de zile, 40% din ei s-au vindecat. La testele psihologice, s-a dovedit că cei care s-au vindecat erau cei optimiști, cei care credeau în Dumnezeu și cei care erau calmi. Îndoiala este un obstacol în calea oricărui succes și mai ales a vindecării”, a declarat recunoscutul neutochirurg.

Cum să fii optimist tot timpul?

Toţi spun că trebuie să fii optimist şi să-ţi priveşti zilele cu speranţă. Cum să faci asta practic? Iată ce spune doctorul:

„Dacă vrem să rămânem sănătoși și fericiți, e suficient să păstrăm în minte câteva lucruri: să mâncăm sănătos, fără să ne îmbuibăm, să facem mișcare, să ne odihnim corect, să fim optimiști și plini de speranță. Să fim perseverenți cu pasiunile noastre, să ne antrenăm intelectual și să ne ferim de rutină. Să facem constant schimbări în viața noastră.

Și să nu uităm că trebuie să păstrăm în permanență un echilibru între energia consumată prin efort și energia obținută prin odihnă și activități care ne fortifică. Gândurile rele ne iau din viață, bucuriile ne dau viață. Să căutăm bucuria, avem nevoie de ea ca de pâinea noastră zilnică. Chiar dacă, uneori, n-o putem avea decât în imaginație”, a completat Constantin Dulcan.

În concluzie, trebuie să ne programăm creierul, astfel încât să aibă putere să lupte cu cancerul, dar şi cu orice altă boală. În afară de optimism, e bine să mâncăm sănătos şi să ne punem viaţa în ordine. Cu alte cuvinte, să renunţăm la stilul haotic, plin de griji şi stres. De altfel, și Alexandru Vlad Ciurea spune că imunitatea este arma împotriva coronavirusului. De ce nu ar fi și împotriva cancerului?