Economic Local

Doar la Complex Hotelier Ciric, voi sunteți starurile nopţii la petrecerea de revelion! – FOTO

Publicat: 27 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dacă vreţi să fiţi starurile nopţii la trecerea dintre ani, nu ezitaţi să vă rezervaţi o masă la Complexul Hotelier Ciric, la cea mai tare petrecere de Revelion. La finalul unui an, indiferent de cum a fost el, bun sau mai rău, fiecare om îşi doreşte să petreacă noaptea de Revelion în compania rudelor şi a prietenilor, într-o locaţie cât mai selecta şi la un preţ avantajos. La petrecerea de revelion, toţi ne-am dori să ne simţim bine şi să fim în centrul atenţiei, să fim printre „starurile nopţii”.

La Complexul Hotelier Ciric veţi avea parte de o noapte de pomină la cumpăna dintre ani. Muzica live, obiceiuri tradiţionale, artificii, surprize şi un meniu savuros stropit cu cele mai bune băuturi asortate vor contribui la o seară selecta şi plăcută la trecerea dintre ani.

Vă puteți delecta cu următorul meniu:

1. Gustare rece

– ruladă de somon cu cremă de brânză și capere 50g;
– anșoa marinat cu măslină verde 30g;
– brioșă cu swaiter şi caju 100g;
– ouă de prepeliţă cu icre de manciuria 30g;
– muşchiuleţ crud uscat & sun dried tomatoes 50g;
– salată de zucchini 50g;
– terina de foie gras cu dulceaţă de ardei iute 50g

2. Gustare caldă

Salău în crusta de migdale, legume sote şi sos meuniere 150/100/50g

3. Preparat de bază

Cotlet de porc cu sos Dijon şi salată cu dressing de portocale şi nuci 150/50/100g

4. Desert

Tort festiv 100g;
Prăjituri asortate 100g

Băuturi – Open bar

Whiskey / lichior 100ml;
Vin alb / roşe 750 ml;
Şampanie 100ml;
Apă minerală / plată 2buc/ (500 ml)

Tarif 325 lei/ persoană

La Complexul Hotelier Ciric, anul 2020 începe cu o “Seară românească” – carnaval de Sf. Vasile – Cu masca sau fără mască”, petrecere programată chiar pe 1 ianuarie. O seară pentru toate vârstele în care vă puteţi bucura de programul de dans, muzică live, tombola, concursuri, batal la proţap, butoiul cu vin şi şampanie pentru sărbătoriţi.

Meniul de tip bufet suedez pentru această seară va fi următorul:

1. Preparate reci

– cârnaţi de casă 50g;
– muşchiuleţ Ciric 50g;
– fleică 50g;
– slăninuţa 50g;
– file de peşte afumat 50g;
– salată beuf 100g;
– brânză de oaie 50g;
– ceapă roşie 30g;
– pâine tradiţională.

2. Preparate calde

– chişca moldovenească cu salată de sfeclă roşie şi hrean 100/50g;
– sărmăluţe tradiţionale cu smântână şi mămăligă;
– varza călită 100g;
– jumări 50g;
– murături asortate 100g.

3. Desert

Plăcintă cu brânză 50g;
Cozonac cu nucă 100g.

Tarif 125 lei/ persoană

Pentru informaţii suplimentare şi detalii privind organizarea şi desfăşurarea petrecerilor, organizatorii aşteaptă solicitările dumneavoastră de luni până sâmbătă în intervalul orar 08:00-17:00, persoană de contact: asistent manager: Cristina Andrei, email: [email protected], nr. ţel: 0732.003.939.

Pentru rezervări: Recepţie Hotel, e-mail: [email protected], nr. ţel: mobil 0728.989.956; fix: 0232.219.000.

Pentru perioada 31.12.2019-02.01.2020, sunt preg`tite [i camerele din hotel.
Tarif cameră dublă: 190 lei/ cam/ noapte;
Tarif apartament: 240 lei/ apt/ noapte

S-a dat startul la rezervări!

În limita locurilor disponibile vă puteţi înscrie în perioada 01. 11.2019- 23.12.2019 la recepţia hotelului, telefonic sau prin email. Se poate achita un avans de minim 10% şi restul de plată până pe data de 23.12.2019.

Adauga un comentariu