Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Breaking News
Breaking News
Se închid muzeele în weekend? Ce plan are ministrul Culturii și cum reacționează directorii
Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Contact
Ultimele știri
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookie
Ediția Digitală
Breaking News
Breaking News
FOTO
A uitat unde merge! Șoferul de pe Otopeni a luat pasagerii, dar i-a dus spre DN1, nu spre avion
Diverse
25 ian. 2021, 17:06
De ce se pune lapte în ceai? Mihaela Bilic explică mecanismul
Sună ciudat să bei lapte cu cea, nu-i aşa? Totuşi, acesta e un lucru obişnuit în tradiţia englezească. Nu ţine…
20 ian. 2021, 14:27
Ce se întâmplă dacă bei apă noaptea? E bine sau nu?
Se spune că e bine să bem 2 pahare de apă călduţă dimineaţa, înainte de micul dejun. Lichidul înghiţit imediat…
22 dec. 2020, 20:29
Cum se marinează carnea – Sfaturi în funcție de tipul cărnii
De pe masa de sărbători nu lipseşte clasica friptură. De curcan, de pui sau de porc, o servim împreună cu…
15 dec. 2020, 15:42
De ce se pune o lingură de lemn pe oala cu mâncare?
Sigur bunica ori mama ţi-a spus că unele trucuri din bucătărie te salvează de o mulţime de treabă. Spre exemplu,…
11 dec. 2020, 13:10
Sfaturi pentru sarmale ca la mama acasă. Cum să NU le afumi
Nu e sărbătoare mare fără sarmale pe masă. Cu carne, cu ciuperci ori de post, sarmalele sunt, cred, mâncarea noastră…
09 dec. 2020, 12:49
Cum se face maiaua de casă? Trucuri pentru o pâine gustoasă
Ce este maiaua? Ei bine, vorbim despre ingredientul principal, datorită căruia creşte aluatul pentru pâine. Tehnica folosirii ei este foarte…
30 nov. 2020, 20:30
Reţetă de drojdie de casă. BONUS: maiaua de casă
Vrei să prepari nişte turte sau pâine de casă? Sună bine, chiar foarte bine. Dar mai ai drojdie? La începutul…
13 nov. 2020, 16:10
Aluat de pizza – Moale și subțire. Trebuie încercat măcar o dată
Vrei să faci ceva bun weekendul acesta? Ce zici de un preparat ca-n Italia? Prepară o pizza autentică şi răsfaţă-i…
09 nov. 2020, 10:57
De ce nu creşte cozonacul – Trucuri de la gospodine pricepute
În curând începe Postul Crăciunului. Gospodinele îşi vor face lista de cumpărături pentru preparatele de pe masa de sărbătoare. Nelipsit…
30 oct. 2020, 12:00
Ce diferențe sunt între o carne proaspătă și o carne alterată
Cea mai bună legumă dintre toate este… carnea. Mai în glumă, mai în serios, săptămânal mâncăm de cel puţin trei-patru…
28 oct. 2020, 13:28
Consum de carne – benefic sau cu numeroase contraindicații?
Tocănița cu carne şi mămăligă, friptura fragedă, ostropelul sau răciturile sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute mâncăruri care se…
27 oct. 2020, 12:52
Cum se bagă o pară într-o sticlă cu pălincă? Secret dezvăluit
Ştii cum se prepară o pălincă cu pară în sticlă? Un buzoian ne dezvăluie secretul. De altfel, este unul din…
23 oct. 2020, 16:52
Slănină în saramură cu coji de ceapă – O reţetă care trebuie încercată
Cui nu-i place slănina făcută ca la carte? Afumată, fiartă şi pusă pe masa de sărbători, e un adevărat deliciu.…
22 oct. 2020, 11:41
Piure de cartofi cremos – 8 sfaturi ca să-ți iasă fără cocoloașe
Probabil, vei spune: ce e aşa greu să prepari piure? Fierbi cartofii, îi scurgi de apă, adaugi puţin lapte, îi…
21 oct. 2020, 12:38
3 metode de conservare a cărnii de porc – Care este ideală
Bunicii noştri ţineau carnea la garniţă, adică într-un vas cu multă untură. Aceasta este una dintre cele mai folosite metode…
19 oct. 2020, 11:30
Cum să faci mămăligă fără cocoloaşe – 5 sfaturi pentru rețetă
Mămăliga este un preparat de nelipsit când serveşti pește la tigaie, răcituri, brânză cu smântână sau ficăței în lapte. Uneori…
...
3
4
5
6
7
...
10
20
30
...
Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Contact
Ultimele știri
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookie
Ediția Digitală
×
Caută