Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Breaking News
Breaking News
Incident în Iași! O dubă a rămas blocată în pasajul Frumoasa
Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Contact
Ultimele știri
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookie
Breaking News
Breaking News
VIDEO
Percheziții la un spital din Iași. Sunt vizate fapte de corupție – UPDATE
Diverse
02 apr. 2021, 11:08
Sfaturi pentru friptură de miel – De ce trebuie să fie carnea la temperatura camerei
Începe să te pregăteşti de pe acum pentru masa pascală. Preparatele specifice nu se fac chiar aşa de greu, dar…
16 mart. 2021, 12:40
Secrete culinare despre carne de miel – Cum o frăgezești
Cum să faci o friptură de Paşti gustoasă? Cum procedezi când trebuie să găteşti drob de miel? Răspunsurile la aceste…
17 feb. 2021, 15:08
Bill Gates susține consumul de carne sintetică. Vrea să salveze lumea
Bill Gates afirmă că oamenii din ţările bogate ar trebui să consume doar carne sintetică. Cofondatorul Microsoft e de părere…
10 feb. 2021, 13:14
Câte calorii are ciocolata? Avantaje pentru sănătate
Ciocolată este unul dintre cele mai iubite deserturi din lume. Nu trebuie să stai în bucătărie, nu trebuie să-l coci.…
25 ian. 2021, 17:06
De ce se pune lapte în ceai? Mihaela Bilic explică mecanismul
Sună ciudat să bei lapte cu cea, nu-i aşa? Totuşi, acesta e un lucru obişnuit în tradiţia englezească. Nu ţine…
20 ian. 2021, 14:27
Ce se întâmplă dacă bei apă noaptea? E bine sau nu?
Se spune că e bine să bem 2 pahare de apă călduţă dimineaţa, înainte de micul dejun. Lichidul înghiţit imediat…
22 dec. 2020, 20:29
Cum se marinează carnea – Sfaturi în funcție de tipul cărnii
De pe masa de sărbători nu lipseşte clasica friptură. De curcan, de pui sau de porc, o servim împreună cu…
15 dec. 2020, 15:42
De ce se pune o lingură de lemn pe oala cu mâncare?
Sigur bunica ori mama ţi-a spus că unele trucuri din bucătărie te salvează de o mulţime de treabă. Spre exemplu,…
11 dec. 2020, 13:10
Sfaturi pentru sarmale ca la mama acasă. Cum să NU le afumi
Nu e sărbătoare mare fără sarmale pe masă. Cu carne, cu ciuperci ori de post, sarmalele sunt, cred, mâncarea noastră…
09 dec. 2020, 12:49
Cum se face maiaua de casă? Trucuri pentru o pâine gustoasă
Ce este maiaua? Ei bine, vorbim despre ingredientul principal, datorită căruia creşte aluatul pentru pâine. Tehnica folosirii ei este foarte…
30 nov. 2020, 20:30
Reţetă de drojdie de casă. BONUS: maiaua de casă
Vrei să prepari nişte turte sau pâine de casă? Sună bine, chiar foarte bine. Dar mai ai drojdie? La începutul…
13 nov. 2020, 16:10
Aluat de pizza – Moale și subțire. Trebuie încercat măcar o dată
Vrei să faci ceva bun weekendul acesta? Ce zici de un preparat ca-n Italia? Prepară o pizza autentică şi răsfaţă-i…
09 nov. 2020, 10:57
De ce nu creşte cozonacul – Trucuri de la gospodine pricepute
În curând începe Postul Crăciunului. Gospodinele îşi vor face lista de cumpărături pentru preparatele de pe masa de sărbătoare. Nelipsit…
30 oct. 2020, 12:00
Ce diferențe sunt între o carne proaspătă și o carne alterată
Cea mai bună legumă dintre toate este… carnea. Mai în glumă, mai în serios, săptămânal mâncăm de cel puţin trei-patru…
28 oct. 2020, 13:28
Consum de carne – benefic sau cu numeroase contraindicații?
Tocănița cu carne şi mămăligă, friptura fragedă, ostropelul sau răciturile sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute mâncăruri care se…
27 oct. 2020, 12:52
Cum se bagă o pară într-o sticlă cu pălincă? Secret dezvăluit
Ştii cum se prepară o pălincă cu pară în sticlă? Un buzoian ne dezvăluie secretul. De altfel, este unul din…
...
2
3
4
5
6
...
10
20
...
Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Sport
Informații utile
Contact
Ultimele știri
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookie
×
Caută