Diverse

Carne pentru ciorbă. Ce greșești când o pui la fiert
18 aug. 2021, 17:15

Carne pentru ciorbă. Ce greșești când o pui la fiert

Hrănitoare, săţioasă şi foarte gustoasă, supa sau ciorba de pui nu ar trebui să ne lipsească de pe masă. Prepararea…
Un măr pe zi te ajută să slăbești. Cum funcționează tehnica
18 aug. 2021, 14:37

Un măr pe zi te ajută să slăbești. Cum funcționează tehnica

Ştiai că merele te ajuta să nu te îngraşi? Nu este o utopie. Dimpotrivă, pentru arderea rapidă a grăsimii şi…
Vegeta de casă. Naturală, fără conservanți și E-uri
12 aug. 2021, 16:47

Vegeta de casă. Naturală, fără conservanți și E-uri

Dacă şi tu preferi să îmbunătăţeşti gustul mâncărurilor cu celebrul condiment vegeta, dar întotdeauna ai avut o reţinere din cauza…
Ce greşeşti la compoziţie când vrei să faci omletă. Evită acest aliment
12 aug. 2021, 12:01

Ce greşeşti la compoziţie când vrei să faci omletă. Evită acest aliment

Omleta este unul din preparatele care sunt cel mai uşor şi mai rapid de făcut. Cu câteva ingrediente pe care…
3 reţete cu porumb fiert. Trucul care îţi readuce gustul copilăriei
11 aug. 2021, 11:55

3 reţete cu porumb fiert. Trucul care îţi readuce gustul copilăriei

Este vremea porumbului fiert! Răsfaţă-te cu această minunată gustare, care ne aduce aminte de copilărie! E, într-adevăr, unul din deliciile…
Metode de frăgezire pentru carne de porc. Tehnici profesioniste
09 aug. 2021, 10:45

Metode de frăgezire pentru carne de porc. Tehnici profesioniste

Probabil, te întrebi ce înseamnă frăgezire şi de ce este un procedeu ce necesită atenţie şi răbdare. Ei bine, vorbim…
3 reţete dacă ai colesterol mare. Cum să previi problemele de sănătate
09 aug. 2021, 09:40

3 reţete dacă ai colesterol mare. Cum să previi problemele de sănătate

Colesterolul este o problemă pentru foarte multe persoane. Consumul haotic de alimente, fast-food-ul, prăjeala şi produsele procesate duc la acumularea…
Mâncăruri cu mămăligă. 3 rețete care îți lasă gura apă
05 aug. 2021, 10:48

Mâncăruri cu mămăligă. 3 rețete care îți lasă gura apă

În acest material găseşti 3 mâncăruri cu mămăligă. Cu siguranţă, îţi vor plăcea toate. Sunt uşor de făcut, cu ingrediente…
Cea mai bună reţetă de mămăligă cu brânză şi smântână. Secretul reţetei
04 aug. 2021, 09:56

Cea mai bună reţetă de mămăligă cu brânză şi smântână. Secretul reţetei

Iată cea mai bună reţetă de mămăligă cu brânză şi smântână. E o masă consistentă, gustoasă şi săţioasă. Îţi aminteşte,…
Somon de crescătorie - Beneficii sau pericol pentru sănătate?
29 iul. 2021, 16:53

Somon de crescătorie – Beneficii sau pericol pentru sănătate?

Medicii recomandă consumul de peşte de maxim două ori pe săptămână. Chiar dacă e o sursă bună de proteine, dar…
Cum se face jintiţa ca la stână. Ricotta ciobanilor români
29 iul. 2021, 11:59

Cum se face jintiţa ca la stână. Ricotta ciobanilor români

Probabil, te întrebi cum se face jintiţa la stână şi ce gust are. Ei bine, am căutat informaţii şi iată…
Sfaturi pentru gătit carne de ţară. Cu ce o marinezi
27 iul. 2021, 10:30

Sfaturi pentru gătit carne de ţară. Cu ce o marinezi

Ai primit de la bunicii de la ţară o găină, numai bună de făcut mâncare? Într-adevăr, îţi va ieşi cu…
Alimentele
14 iul. 2021, 11:24

Alimentele „cancer pe pâine” ucid încet și sigur

Iata cateva alimente care te ucid incet, dar sigur pe care le gasim in magazine. Pateurile vegetale si mezelurile de post.…
Pete de ouă pe țesături - Metodă excelentă de curățare
12 iul. 2021, 12:48

Pete de ouă pe țesături – Metodă excelentă de curățare

Te pregăteai să găteşti ceva bun, dar ai scăpat un ou pe duşumea? Învaţă din acest material o metodă banală…
Ce faci ca boabele de orez să nu se prindă de oală. Secrete culinare
02 iul. 2021, 11:29

Ce faci ca boabele de orez să nu se prindă de oală. Secrete culinare

Haideţi să descoperim astăzi cele mai inedite secrete culinare pentru atunci când găteşti orez. Una dintre cele mai populare reţete…
Gudron în carne la grătar. Pericol pentru ficat și inimă
29 iun. 2021, 10:22

Gudron în carne la grătar. Pericol pentru ficat și inimă

Ştiai că… ţigara prezintă acelaşi pericol pentru sănătate precum carnea gătită la grătar? Pare greu de crezut, dar aşa este.…