Prima pagină » Local » Diavolul dintre blocuri! Un tânăr a reușit să terorizeze femeile din Iași. Două dintre ele nu-l vor uita niciodată
Diavolul dintre blocuri! Un tânăr a reușit să terorizeze femeile din Iași. Două dintre ele nu-l vor uita niciodată

Diavolul dintre blocuri! Un tânăr a reușit să terorizeze femeile din Iași. Două dintre ele nu-l vor uita niciodată

29 iun. 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Local

El este diavolul dintre blocuri, după ce a reușit să terorizeze mai multe femei din Iași. Două dintre ele nu-l vor uita niciodată și au sesizat lucrul acesta, simțindu-se în pericol. Individul a fost trimis în judecată

Adrian Mihalache este cunoscut drept diavolul dintre blocuri, după ce a terorizat mai multe femei din Iași. Două dintre ele au ajuns la Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon”, pentru că au suferit un șoc în urma atacului. Pe fir au intrat polițiștii care au identificat tânărul și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Acesta a rămas de-a dreptul șocat când s-a trezit în fața judecătorilor.

El este diavolul dintre blocuri. A reușit să terorizeze mai multe femei din Iași, dar două dintre ele nu-l vor uita niciodată

Totul s-a întâmplat în luna iulie a anului trecut, după ce Adrian, un tânăr cu toată viața înainte, a „evoluat” în cadrul jobului pe care-l are de ani de zile și a trecut la furtul lucrurilor scumpe. Așa a și pornit. A ochit două femei care aveau lanțuri de aur la gât și păreau a fi scumpe. Ulterior, când le-a zărit printre blocuri, a sărit la gâtul lor, smulgându-le bijuteriile.

Femeile au suferit un atac de panică și au sunat la 112, solicitând ajutor din partea medicilor și a polițiștilor. La fața locului a ajuns o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași, care le-a transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În data de 30.07.2022, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla pe o alee din spatele blocului A5 de pe Șos. Națională, a observat-o pe persoana vătămată care se deplasa prin apropierea unui parc de joacă, moment în care s-a îndreptat către aceasta, iar printr-o mişcare bruscă i-a smuls lanţul de aur de la gât și apoi a fugit printre blocuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei, iar în data 04.08.2022, în jurul orei 11:00, în timp ce se afla pe o alee din fața blocului V2, a observat-o pe persoana vătămată care se deplasa pe aleea din fața blocului, moment în care s-a îndreptat către aceasta, iar printr-o mişcare bruscă i-a smuls lanţul de aur de la gât și apoi a fugit printre blocuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei”, au spus judecătorii ieșeni.

Tânărul a înlemnit în fața judecătorilor și încearcă să scape cu basmaua curată

După ce dosarul a ajuns pe mesele instanței de judecată, Adrian Mihalache a fost audiat, unde a povestit pas cu pas tot scenariul pe care l-a constituit. Femeile vor să își recupereze suma de bani pierdută și daune morale, pentru că au suferit destul de mult, astfel că se vor constitui ca fiind părți civile în proces. Surprinzător este faptul că după ce și-a angajat un avocat a reușit să convingă judecătorii că este necesară schimbarea încadrării juridice.

„Admite cererea formulată de inculpat, prin apărător, de schimbare a încadrării juridice dată faptelor pentru care a fost trimis în judecată inculpatul şi dispune schimbarea încadrării juridice din două infracțiuni de tâlhărie prevăzute de art.233 Cod penal, fiecare cu aplicarea art. 41 alin.1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal, într-o singură infracțiune de tâlhărie în formă continuată prevăzută de art.233 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal şi art. 41 alinh.1 Cod penal. Cu cale de atac odată cu fondul cauzei”, mai spun anchetatorii.

Rămâne de văzut ce condamnare va primi tânărul care a reușit să terorizeze mai multe femei după ce se va termina procesul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
30 septembrie 2024
30 septembrie 2024