Prima pagină » National » Diana Stejereanu s-a alăturat echipei Balkan Pharmaceuticals – Balkan.ro pentru un stil de viață sănătos – FOTO, VIDEO

Diana Stejereanu s-a alăturat echipei Balkan Pharmaceuticals – Balkan.ro pentru un stil de viață sănătos – FOTO, VIDEO

27 nov. 2023, 12:00,
BZI.ro, în National

Diana Stejereanu s-a alăturat echipei Balkan Pharmaceuticals -Balkan.ro, aducând o perspectivă inovatoare asupra sănătății și a unui stil de viață activ.

Balkan Pharmaceuticals – Balkan.ro, cu misiunea sa de a contribui la bunăstarea oamenilor, utilizează cele mai avansate cercetări din domeniul farmaceutic pentru a produce și oferi preparate de înaltă calitate.

Cine este Diana Stejereanu

Diana Stejereanu este supranumită sexy-antrenoarea de fitness a vedetelor. Datorită fizicului de invidiat, Diana este considerată una dintre cele mai sexy antrenoare de fitness din România. Este cunoscută publicului larg după ce a predat în repetate rânduri lecții de fitness în matinalul de la Antena 1 – ”Neatza cu Răzvan și Dani” – și este apreciată de o mulțime de femei, dar și de bărbații care îi admiră profesionalismul și implicarea.

Diana Stejereanu, având o experiență inițială în marketing pentru branduri de prestigiu, și-a găsit adevărata pasiune în sănătate și fitness. O inimă frântă a devenit motorul care a condus-o către lumea fitness-ului și a nutriției sănătoase. Înțelegând beneficiile mișcării asupra stării de bine și a sănătății, Diana și-a propus să împărtășească aceste cunoștințe și să inspire oamenii să adopte un stil de viață activ.

Colaborarea cu Balkan.ro marchează o nouă etapă în cariera lui Diana Stejereanu, dar și a companiei farmaceutice, aducând un suflu nou în ceea ce privește promovarea unui stil de viață sănătos. Este o oportunitate de a face parte din comunitatea celor care aspiră la o viață mai lungă, sănătoasă și fericită, sub îndrumarea unei experte dedicate și pasionate.

” Încântată să văd rezultate de la săptămână la săptămână cu 100% Whey Protein Isolate o cupă după fiecare antrenament BalkanPharma. Isolac®️ este o proteină pură din zer care susține dezvoltarea și refacerea musculara. Sursă completă de proteine, include toți nutrienții esențiali și aminoacizii cu lanț ramificat necesari creșterii și întreținerii musculare. Ai și un cod de reducere să testezi și tu DIANA10 😍❤️❤️” a scris sexy-antrenoarea de fitness a vedetelor pe Facebook.

De ce Balkan Pharmaceuticals – Balkan.ro ?

Balkan Pharmaceuticals -Balkan.ro se angajează să ofere medicamente de calitate, cu un raport optim între calitate și preț, având în vedere puterea de cumpărare a cetățenilor obișnuiți. Prin donațiile semnificative de medicamente către instituțiile medicale, Balkan Pharmaceuticals devine un model de responsabilitate socială corporativă, contribuind la îndeplinirea misiunii sale. Balkan Pharmaceuticals

Prezentă pe piața din Republica Moldova din 2006, Balkan Pharmaceuticals – Balkan.ro a extins apoi activitatea în Ucraina începând cu ianuarie 2009. Cu un angajament ferm pentru calitate, compania a câștigat prima licitație publică de achiziție a medicamentelor pentru clinicile și spitalele din țară în octombrie 2010. În același timp, a început investițiile într-un nou complex de producție în județul Iași, România, o investiție de peste 12 milioane de euro.

În acest moment, Balkan Pharmaceuticals operează cu două fabrici de producție a medicamentelor, una în Chișinău și cealaltă în județul Iași, implicând peste 200 de specialiști, inclusiv medici, chimiști, tehnologi și ingineri.

Balkan Pharmaceuticals – Balkan.ro se distinge prin producția de medicamente desfășurată în fabrici conforme cu cele mai riguroase standarde europene și GMP-ul european, garantând astfel produse de cea mai înaltă calitate. În conformitate cu toate cerințele europene, compania asigură respectarea strictă a regulilor impuse în procesul de fabricație a medicamentelor.

Comments are closed.

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024