Prima pagină » Actualitate » Dialog uluitor între unul dintre medicii acuzați de la Spitalul Pantelimon și partenerul ei: Instrucțiuni bizare pentru pregătirea audierilor
Dialog uluitor între unul dintre medicii acuzați de la Spitalul Pantelimon și partenerul ei: Instrucțiuni bizare pentru pregătirea audierilor

Dialog uluitor între unul dintre medicii acuzați de la Spitalul Pantelimon și partenerul ei: Instrucțiuni bizare pentru pregătirea audierilor

17 aug. 2024, 14:40,
în Actualitate

Dialog halucinant între medicii acuzați de la Spitalul Pantelimon: Instrucțiuni bizare pentru pregătirea audierilor

A fost făcut public un dialog șocant între unul dintre medicii acuzați de la Spitalul Pantelimon și iubitul ei, tot medic. Înregistrările arată cum iubitul medic al „doamnei cu coasă” i-a oferit sfaturi terifiante despre cum să se pregătească pentru audieri, bazându-se pe biletul de adio lăsat de un alt medic care a recurs la un gest necugetat.

Ancheta continuă la Spitalul Pantelimon, unde două doctorițe au fost arestate preventiv sub acuzația că acțiunile lor au contribuit la moartea mai multor pacienți. Una dintre ele, cunoscută sub numele de „doamna cu coasă”, este acum în centrul unei investigații ample.

Instrucțiuni bizare pentru audieri

Cele două doctorițe au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar una dintre ele este partenera unui medic de la Terapie Intensivă. Acest medic a încercat să își pună capăt zilelor în Brașov, după ce și-a administrat un medicament puternic.

Înainte de acest incident, medicul i-a oferit iubitei sale sfaturi bizare despre cum să se pregătească pentru audieri. I-a recomandat să citească biletul de adio lăsat de un alt medic care și-a pus capăt zilelor, descriindu-l ca fiind „foarte drăguț”.

Iată un fragment din dialogul uluitor, acum parte din dosarul de la Spitalul Pantelimon:

MEDIC: „Uite, poți să te inspiri din ce a scris, că e chiar foarte drăguț… ea nu tratează nimic. Ea prelungește o suferință, deci nu tratează absolut nimic.”

MARIA MIRON, MEDIC PANTELIMON:„Asta nu pot să zic că sunt eu, Dumnezeu… suferință?”

MEDIC: „Păi nu, dar ce, sunt Dumnezeu să prelungesc suferința?”

MARIA MIRON: „Da.”

MEDIC: „Trebuie să-l lași pe Cel de Sus, nu pe nora să decidă.”

MARIA MIRON: „Da, Cel de Sus. Frumos.”

MEDIC: „Da. Nu știu, vorbește și cu Florina, vedeți ce spuneți pe acolo, că nu știu ce au strâns asistentele alea.”

MARIA MIRON: „Exact.”

În continuare, medicul a făcut referire la lista „De lăsat” a „doamnei cu coasa”, sugerând că ar fi bine să-și ia concediu pentru a evita audierile, dar a avertizat: „Nu atingi nimic! Nu modifici absolut nimic.”

Scăderea ratei deceselor

De la începutul anchetei, rata deceselor la Spitalul Pantelimon a scăzut semnificativ. De la 67 de decese pe lună, numărul a scăzut la 46, ceea ce sugerează o reducere de 50% a mortalității de la începutul investigațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`