Prima pagină » Actualitate » Detalii noi în cazul asasinării albanezului care l-a atacat pe patronul clubului Nuba: „Crimă comisă cu profesionalism, folosind o armă automată cu amortizor”
Detalii noi în cazul asasinării albanezului care l-a atacat pe patronul clubului Nuba: „Crimă comisă cu profesionalism, folosind o armă automată cu amortizor”

Detalii noi în cazul asasinării albanezului care l-a atacat pe patronul clubului Nuba: „Crimă comisă cu profesionalism, folosind o armă automată cu amortizor”

31 aug. 2024, 19:40,
în Actualitate

Elis Rroshkodoli, 36 de ani, albanezul dat în urmărire internațională după ce l-a înjunghiat pe Jean Sasu, unul dintre patronii restaurantului Nuba din Bucureşti, a fost ucis vineri, 30 august, la Skhodra, nord-vestul Albaniei. „Crima a fost bine organizată, victima a fost împușcată cu o armă automată cu amortizor”, a explicat jurnalistul de investigații Ermal Vija, citat de publicația albaneză ABC News.

Elis Rroshkodoli nu avea antecedente penale în Albania, dar era dat în urmărire internaţională de autorităţile române după ce l-a înjunghiat pe Jean Sasu, unul dintre patronii restaurantului Nuba din Bucureşti. Ulterior, acesta a fugit în Istanbul. De asemenea, în 2014 a fost arestat împreună cu un grup de alți albanezi pentru jaf în Belgia. Rroshkodoli a fost executat, într-un bar din cartierul „Ahmet Haxhia” din Shkodra, de o persoană înarmată, care a tras în el 18 gloanțe. Atacatorul nu a fost prins, poliția a declanșat o amplă „vânătoare”.

Asasinul a fugit într-un vehicul și, deși a fost urmărit de o mașină de poliție locală, s-a făcut nevăzut. Ofițerii au găsit în geanta lui Elis Rroshkodoli un pistol cu ​​cartușe. Jurnalistul de investigații Ermal Vija a precizat că „asasinatul a fost executat de un profesionist”. Făptuitorul a tras cu o armă automată cu amortizor, victima a murit pe loc. Acest lucru indică un asasinat bine organizat. Toate pistele posibile în acest caz sunt analizate de poliție. Și tatăl lui Elis, Kujtim, și-a pierdut viața în 1997, tot în urma unui asasinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *