Prima pagină » Actualitate » Deputat Vasile Cîtea: Toamna este a studenților (P)
Deputat Vasile Cîtea: Toamna este a studenților (P)

Deputat Vasile Cîtea: Toamna este a studenților (P)

03 oct. 2022, 10:13,
în Actualitate

Toamna este a voastră, a studenților! După 2 ani de pandemie începeți cursurile în format fizic. Orice început este o fereastră deschisă spre viitor. Vă lansați într-o nouă etapă a devenirii voastre profesionale, cu elanul tinereții și cu dorința de împlinire spirituală, pe drumul spre diverse cariere. Nu este o cale ușoară, deoarece studiile superioare presupun efort, dar am convingerea, cunoscând  implicarea, dăruirea și înaltul profesionalism al dascălilor, că ei vor reuși să aprindă acea flacără a curiozității și gândirii voastre.

Tinerii au nevoie de diverse programe de formare. Inclusiv Camera Deputatilor are un program de internship pentru studenți și absolvenți. Programul de internship reprezintă o iniţiativă de transparentizare a procesului legislativ şi de familiarizare a tinerei generaţii cu specificitatea activităţii desfăşurate de Camera Deputaţilor. Programul include posibilitatea participării la cursuri şi sesiuni tematice, complementare activităţii desfăşurate de interni în cadrul comisiilor parlamentare şi departamentelor Camerei Deputaţilor.

La vârsta aceasta, doriți să schimbați lumea. Ei bine, să o schimbați prin inventivitatea, imaginația creatoare, inovația, ingeniozitatea, curiozitatea și sensibilitatea voastră. „Să fiți voi înșivă schimbarea pe care doriți să o vedeți în lume”.

Un an universitar cât mai bun, plin de succese și împliniri profesionale !

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Comments are closed.

`
`