Prima pagină » Titlurile zilei » Delia, „prințesa hoților” din Păcureț, a fost trezită din somn de mascați. Deși deține o comoară de dosare penale, pare că nu are voie să calce în pușcărie – EXCLUSIV
Delia, „prințesa hoților” din Păcureț, a fost trezită din somn de mascați. Deși deține o comoară de dosare penale, pare că nu are voie să calce în pușcărie - EXCLUSIV

Delia, „prințesa hoților” din Păcureț, a fost trezită din somn de mascați. Deși deține o comoară de dosare penale, pare că nu are voie să calce în pușcărie – EXCLUSIV

21 oct. 2023, 02:00, 11 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Delia, o tânără ce a reușit să adune o colecție impresionantă de dosare penale, a fost trezită de mascați. Aceasta este un fel de prințesă a hoților din Păcureț. Umblă tot timpul aranjată, cu haine de firmă, dar se ocupă cu ilegalități

Joi dimineață, liniștea din Păcureț a fost deranjată de mascați. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) au desfășurat o acțiune în urma căreia mai multe persoane au fost conduse la audieri. Printre cele ridicate de mascați se numără și Delia Stoica, o tânără ce a trecut recent de majorat, care se ocupă cu furturile din buzunare. Aceasta se îmbrăca în haine de firmă și poza într-o adevărată prințesă pe rețelele de socializare.

În realitate, lucrurile stau diferit. Tânăra a ajuns, de multe ori, pe mâinile polițiștilor pentru că a furat bani, telefoane mobile și alte bunuri. Aceasta acționa, de regulă, în mijlocele de transport în comun. Trebuie precizat faptul că femeia nu acționa singură, de cele mai multe ori era însoțită de alte tinere, unele dintre acestea fiind minore. Ciudat este faptul că, deși Delia are mai multe dosare penale pentru furt, judecătorii ieșeni au decis să o lase în arest la domiciliu.

„Prințesa hoților” din Păcureț a fost plasată în arest la domiciliu

Polițiștii ieșeni au investigat mai multe furturi comise timp de 11 zile.

„La data de 19 octombrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat patru percheziţii domiciliare, în municipiul Iași, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în perioada 04-15 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi comis mai multe fapte de furturi din buzunare, de unde sustrăgeau telefoane mobile, precum și alte bunuri, de la diferite persoane care călătoreau cu mijloace de transport în comun sau care se aflau în stațiile de autobuz de pe raza municipiului Iași.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate trei persoane, fiind conduse la cercetări. În baza probatoriului administrat în cauză, o persoană, respectiv o tânără de 20 de ani, a fost reţinută de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași pentru 24 de ore. La data de 20 octombrie a.c., instanța de judecată a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu față de aceasta. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Iată că prințesa hoților din Păcureț a reușit să îl facă pe judecătorul în fața căruia a ajuns să o lase să doarmă liniștită la „palat”.

Comentarii
  • Prințesa?! O infractoare care nu îi este frică de justiție și de lege în general! Nu îi este frică pentru că acolo cineva nu își face treaba și mai ia și o căciulă de bani. Dacă pedepsele ar fi aplicate cu celeritate și ar crea puterea exemplului, la al de asta i-ar fi frică să mai fure în asa hal. Iar ca ea sunt foarte mulți! Bine că știu să facă alianță cu infractorii care vând droguri și ne omoară copii. O societate radiată de cancerul hoților și a infractorilor în general, este o societate pierdută fără prea mari șanse de liniște și siguranță! Ba tocmai zilele trecute se dădea în presă că orașul este în nuștiu ce categorie de siguranță publică, iar acum au năvălit prințesele hoției?!

  • O fi țigancă, hoață , infractoare etc, dar trebuie sa recunoașteți:…e frumoasă foc !😋

  • Daca cioara asta e frumoasa…

  • Este și escorta țigăncușă.actioneaza pe Lazar rezidente am trecut pe la ea e buna panarama face total.se mișcă bine și are un corp frumos.sa cam plâns că o doare fundul dar până la urmă a fost ok.

  • Excelent articol! Marca jurnaliștilor bezeii. Profesioniști 100%, tată….

  • 🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢

  • Ieșean oripilat

    Când vezi la o parașută: unghii false, gene false, sprâncene false, buze false, păr fals, țâțe false…. îți dai seama că este un gunoi de femeie și până și sufletul ei e fals dacă ar avea un creier fals tot ar fi bine… Nici răchita nu-i capomu nici țiganu nu-i ca omu !

  • O cioara ordinara cum șanț de altfel toată nația asta de ciori, care pute carnea de pe ei a hoit. De ar mai fi trăit Antonescu vre o 3 ani, eram altfel acum, fără ciori și într o lume super civilizata

  • Eugen de pe Independentei

    Vreau sa-i beau sampanie din mij !!!

  • Trimisa in prima linie din Gaza, si s-a rezolvat problema.

  • Sclăvete mai ușor … ! Nu este loc , doar știi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`