Prima pagină » Local » Decizie PMP: Petru Movilă rămâne președintele organizației județene Iași
Decizie PMP: Petru Movilă rămâne președintele organizației județene Iași

Decizie PMP: Petru Movilă rămâne președintele organizației județene Iași

23 mart. 2022, 17:56,
BZI.ro, în Local

Conducerea PMP aleasa democratic şi statutar, în congresul din data de 19.02.2022, se delimitează categoric şi respinge demersurile fostului preşedinte Cristian Diaconescu.

Pseudo-sedinta organizată în dată de 20 martie 2022, la Braşov, nu are niciun efect asupra funcţionarii şi organizării filialelor PMP din ţară.

Conducerea legitimă a PMP recunoaşte doar structurile statutare ale filialelor PMP şi validate prin votul acordat în forurile superioare de conducere ale PMP, conform Statutului partidului.

Singura conducere a PMP IAşi recunoscutata statutar, cu drept de reprezentare în faţa membrilor şi a instituţiilor, este cea validată prin hotărâre CEN, cu preşedintele ales în persoana lui Petru Movilă.

PMP îşi continua activitatea de partid şi propriile proiecte naţionale, asumate de la înfiinţare, fără a fi perturbat de intenţiile unor foşti membri de a dezechilibra PMP – al treilea partid la nivel natiional ca membri ales în administraţia publică locală, ca urmare a alegerilor locale din 27 septembrie 2020, a transmis preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Cristian Diaconescu a fost exclus din PMP. Colegiul Național a luat decizia

Colegiul Național al PMP a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Cristian Diaconescu.

„În PMP nu există decât o singură structură de conducere, aleasă democratic, și care astăzi, în deplină legalitate, în acord cu statutul partidului nostru, cu un singur vot de abținere, a decis să ne despărțim definitiv de fostul nostru coleg, domnul Diaconescu. S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înțeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experiența pe care am avut-o împreună este una regretabilă și ea s-a încheiat astăzi”, a declarat Eugen Tomac.

Comments are closed.