De 27 de ani, aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași. Sadic Rahma dezvăluie secretul care i-a adus succesul – FOTO
Într-un oraș cu o ofertă bogată de restaurante fast-food și șaormerii, Warda a reușit să păstreze un loc special în inimile clienților fideli, iar aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași, după cum susțin consumatorii de fast-food. Mulți își amintesc de perioadele în care erau nevoiți să stea zeci de minute la rând pentru a prinde un loc la mesele din interiorul șaormeriei Warda. Deși marile lanțuri de restaurante au acaparat centrele comerciale din Iași și noi șaormerii s-au deschis în zonă, proprietarul Warda, Sadic Rahma, susține că afacerea sa este mai puternică decât niciodată
Sadic a deschis șaormeria Warda în urmă cu aproape 3 decenii și a câștigat rapid o reputație solidă. Clienții se întorc mereu la Warda pentru șaormele lor preferate și pentru atmosfera primitoare din interior.
Aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași
Afacerea Warda a reușit să se mențină timp de aproape trei decenii, iar asta este o dovadă a calității produselor și serviciilor oferite, precum și a abilității de a se adapta la nevoile și preferințele consumatorilor. Proprietarul Warda, Sadic Rahma, susține că preparatele au reușit să-și câștige locul în inimile multor clienți loiali, iar acest lucru este un mare succes într-o piață atât de competitivă. Acesta spune că, încă de la debut, afacerea a mers foarte bine.
„Șaormeria Warda am deschis-o în anul 1996. De atunci, afacerea a mers foarte bine, avem foarte mulți clienți care mănâncă aici, iau la pachet sau comandă la domiciliu. Nu pot spune exact câte porții de șaorma vindem zilnic, dar, atât timp cât reușim să plătim utilitățile, salariile angajaților și să rămână profit, afacerea merge bine”, mai declară proprietarul Warda.
Între timp, pe piața locală din Iași au venit marile lanțuri de restaurante fast-food, iar în zonă s-au deschis mai multe șaormerii. Sadic Rahma susține că Warda nu a fost afectată și consideră că există loc pentru toată lumea. Este adevărat că mulți clienți se bucură să încerce și alte opțiuni, dar există și oameni care revin la locul lor preferat de fiecare dată.
„Deschiderea celorlalte șaormerii din zonă nu m-a afectat deloc. Din contră, clientul se duce unde este mai bine. Eu, personal, dacă știu că s-a deschis în altă parte, mă duc să gust, de curiozitate. Mă duc o dată, de două ori. Dar vă spun că sunt care au revenit la noi. Până la urmă, toți trebuie să câștigăm o bucată de pâine, așa că e loc pentru toată lumea”, mai precizează Sadic Rahma.
Cum a reușit Warda să se mențină timp de aproape 3 decenii
Deși șaormeria Warda nu are o prezență online puternică și nu face publicitate în mod agresiv, Sadic Rahma, proprietarul Warda, spune că afacerea sa se bazează pe recomandările personale și pe relațiile cu clienții. De fiecare dată, clientul este tratat cu respect și întâmpinat de zâmbetul angajaților.
„Când oferi un produs de calitate, clienții tăi vor reveni mereu și îți vor aduce și alți clienți noi. Am avut solicitări din partea clienților noștri să deschidem și alte locații în marile centre comerciale din Iași, însă de fiecare dată am refuzat. Aici este proprietatea mea personală, știe toată lumea unde este Warda și am intrat în istoria Iașiului.
Vă pot spune că cine va încerca să prindă doi iepuri deodată nu va prinde niciunul. Eu stau toată ziua aici și întotdeauna îi întâmpinăm cu respect și zâmbim oamenilor care ne trec pragul. Zâmbetul și recunoștința față de cei care intră la noi în locație îi fac pe aceștia să revină la noi”, susține Sadic Rahma, proprietarul șaormeriei Warda.
Așadar, indiferent de apariția pe piață a marilor restaurante de tip fast-food și de concurența tot mai acerbă din zonă, un lucru este confirmat de clienții de la Warda – aici se mănâncă cea mai bună șaorma din Iași. Timp de aproape trei decenii, afacerea s-a menținut și a intrat în istoria Iașiului.