Prima pagină » Culinar » Cum se dă corect brânza pe răzătoare
Cum se dă corect brânza pe răzătoare

Cum se dă corect brânza pe răzătoare

23 ian. 2020, 08:54,
în Culinar

Orice preparat capătă un plus de savoare dacă adaugi puțină brânză rasă deasupra, fie că vorbim de cartofi, paste sau legume. Trebuie să afli însă un lucru. Ai folosit greșit răzătoare până acum.

Mișcarea este una cunoscută de mulți. Pui răzătoarea în picioare, apoi freci bucata de brânză de lamele de pe margine, într-o mișcare verticală, de sus în jos, nu-i așa? De fapt, nu!

Un videoclip postat pe un canal de gătit a devenit viral, stârnind un val de controverse în mediul online.

De fapt, răzătoarea este culcată orizontal, iar brânza se rade de la stânga la dreapta. Pare mult mai eficient așa. Nu vei mai împrăștia brânza peste tot și, în plus, este mult mai simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`