Cum reduci nivelul creatininei in 10 zile folosind un amestec de ingrediente naturale
Creatinina este un produs de metabolism al creatin-fosfatului din muschi si se produce cu o rata constanta, dependenta de masa musculara. Din punct de vedere chimic, creatinina este un derivat ciclic spontan al creatinei. Creatinina este filtrata din sange de catre rinichi, o cantitate redusa fiind secretata de rinichi in urina. Daca filtrarea renala este deficitara, nivelul sanguin al creatininei creste.
Nivelurile crescute in mod repetat ale creatininei indica faptul ca rinichii nu functioneaza corect. In cazul in care, in urma analizelor de sange, observati un nivel crescut al creatininei, urmand reteta de mai jos veti ajunge cu nivelul acesteia in limitele normale in maxim 10 zile astfel:
Reteta pentru o singura administrare:
– 1 lingurita de ceai de musetel
– 1 lingurita de ceai de matase de porumb
– ½ de lingurita de scortisoara (praf)
Mod de preparare:
– Fierbeti 250-300 de ml de apa;
– Asezati intr-o cana ceaiul de musetel si cel de matase de porumb;
– Turnati apa fiarta peste ceai;
– Acoperiti cana si lasati-o sa faca infuzie timp de 10 minute;
– Dupa ce a facut infuzie , lasati amestecul sa se raceasca in asa fel incat sa poata fi baut cu usurinta;
– Cand s-a racit suficient, adaugati scortisoara.
Inlocuiti cafeaua de dimineata cu acest amestec. Acelasi amestec trebuie consumat si seara inainte de culcare. Repetati isprava 10 zile la rand. Cel mai indicat ar fi sa consumati acest amestec imediat dupa ce l-ati facut, adica, nu este indicat sa-l faceti dimineata si apoi sa-l consumati seara. Un alt element extrem de important este ca pe tot parcursul tratamentului trebuie sa beti cel putin 2 litri de apa pe zi. Dupa scurgerea celor 10 zile de tratament nivelul de creatinina va fi cel in limitele normale!
Sfaturi suplimentare de care trebuie sa tineti cont pe tot parcursul tratamentului:
– Evitati consumul de alimente bogate in proteine si produsele lactate pana cand nivelul creatininei se reduce la normal.
– Evitati consuml de alimente cum ar fi : ciocolata, berea, arahidele, semintele de dovleac, seminte de susan si alte fructe cu coaja si seminte, deoarece acestea au tendinta de a creste productia de creatina.
– Evitati bauturile acidulate.
– Includeti in dieta cat mai multi morcovi, castraveti, usturoi, ceapa si alimente bogate in acizi grasi Omega-3 (peste, fructe de mare)