Cum funcționează Legea Atracției – Modul în care îți poți îndeplini cele mai arzătoare dorințe

de: BZI.ro
09:46, 24 dec. 2021

Cum funcționează Legea Atracției?  Conform acesteia, modul cum gândim și acționăm ne dictează viața. Așadar, dacă ne schimbăm comportamentul automat vom schimba și realitatea în care trăim. Cea mai mare piedică în calea manifestării dorințelor este îndoiala, nerăbdarea și teama. Legea atracției ne poate ajuta să avem situația financiară sau relația dorită.

Cei care știu să folosească legea în favoarea lor sunt numiți creatori conștienți. Când ne imaginăm ceea ce ne dorim, acel lucru există deja și îl vom primi… dacă avem suficientă încredere și răbdare. . Pentru a trăi viața pe care o visăm trebuie să înțelegem că nu există trecut sau viitor, ci doar clipa de față.

Cum funcționează Legea Atracției

Legea Atractie funcționează pe principiul “cine se aseamănă se adună” – atragem ceea ce este pe “frecvența noastră”.  Astfel, suntem responsabili pentru propria viață, propria realitate și toată creația noastră. Această lege a Universului este fel de precisă si puternică precum gravitația. Cei care știu cum să o stăpânească și să o folosească în favoarea lor sunt numiți creatori conștienți

În primul rând, trebuie să știm că Legea Atracției este formată din trei componente :

1.Legea Atracției

În fiecare moment, lansăm în Univers semnale despre vibratia si preferințele noastre în mod conștient dar, de cele mai multe ori , inconștient. Aceste semnale vibraționale crează un camp magnetic în jurul nostru, prin care atragem către noi gânduri, emoții , evenimente, circumstanțe și relații care reflectă frecvența pe care ne aflăm în majoritatea timpului.

2. Legea Creației Deliberate

Această lege afirmă că noi decidem ce atragem și putem să controlăm ceea ce emitem în exterior. Cu toate acestea, nu putem controla ce se întâmplă în exterior. Singurul lucru pe care îl putem controla sunt gândurile și emoțiile noastre. Astfel. ne controlăm vibrația și, prin urmare, vom atrage către noi numai ceea ce ne dorim. Toată realitatea noastră este o reflectare a ceea ce este în interiorul nostru. Ca să ne aflăm nivelul de vibrație, trebuie doar să aruncăm o privire asupra relațiilor pe care le avem, asupra carierei, a stării de sănătate ș.a.

Pentru a ne schimba viața trebuie mai întâi să schimbăm credințele și așteptările- Cine credeți că sunteți? Cine vi s-a spus că sunteți? De către cine? De către părinți? Profesori? Prieteni? De către preot? Cine sunt cei care v-au „ajutat” să definiți cine sunteți cu adevărat?

3. Legea Acceptării sau a Permiterii

Legea aceasta aduce în prim plan ideea de „a avea încredere”. Ȋncrederea e ceva ce căpătăm  în timp, o dată ce am cumulat destulă informație ca să credem în procesul manifestării, dar și destul curaj să punem în aplicare ce am învățat. Ȋncredere înseamnă să avem credința că Universul ne va îndeplini dorințele. Dacă avem încredere, ne putem detașa de dorințele noastre, lăsându-le în grija Universului. În acest timp, trebuie să avem grijă de ceea ce e în interiorul tău și ce transmitem  în afară.

Lege atracției funcționează astfel:

a) Cerem

Noi cerem constant, așa cum am spus mai sus, prin tot ceea ce gândim sau simțim.

b) Universul răspunde pe loc

Nu există trecut sau viitor, doar clipa prezentă. Așadar când ne imaginăm ceva sau dorim ca un lucru să se îndeplinească, noi cream instantaneu o probabilitate, o linie temporală. De aceea este foarte important să vizualizăm ceea ce ne dorim, fie că vorbim de bani sau dragoste.

c)  Permitem dorinței să se manifeste

De cele mai multe ori, noi rezistăm manifestării prin îndoială, judecată sau lupta noastră si dorința de a realiza ce ne dorim în singurul mod în care credem că e posibil. La ce ne impotrivim, la ce rezistăm va continua să persiste. Făcând asta obținem exact opusul a ceea ce ne dorim. Folosind Legea Atracției nu „fabrici” ce nu a existat vreodată, ci permiți unei realități pe care încă nu o poți vedea să se materializeze. Așadar, cum funcționează Legea atracției? Lumea este oglinda noastră și atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim.