Prima pagină » Cancan » Cum au scăpat concurenții de la Survivor România de coronavirus! Se poate spune că au avut noroc

Cum au scăpat concurenții de la Survivor România de coronavirus! Se poate spune că au avut noroc

10 mart. 2020, 10:17,
în Cancan

Isteria internațională legată de coronavirus ia amploare pe zi ce trece! Plecați de acasă în Republica Dominicană pentru a face față celei mai dure competiții, concurenții de la Survivor România au scăpat basma curată din alea coronavirusului!

Cum a fost posibil? Ei bine, epidemia de coronavirus din Asia a luat amploare imediat după ce echipa emisiunii Survivor România a terminat filmările, așa că putem spune, cu toată sinceritate, că toată lumea a avut mare, mare noroc! La nivel mondial, coronavirusul face victime pe zi ce trece, iar în Republica Dominicană, acolo unde s-au desfășurat filmările pentru Survivor, primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 1 martie, informează thejakartapost.com.

Este vorba de un italian de 62 de ani, turist în Republica Dominicană, care a stat în Bayahibe. Acesta a fost spitalizat de urgență și se află în recuperare, din fericire. Concurenții de la Survivor România au avut, deci, mare noroc, căci filmările s-au terminat chiar cu puțin timp înainte ca epidemia să cuprindă Republica Dominicană și, poate, să-i afecteze și pe ei.

Presa internațională mai informează că în aceste momente, în Republica Dominicană există doar 2 cazuri de infectare cu coronavirus. Cu toate acestea, 3 români suspecți că au contactat virusul ucigaș au fost izolați într-un spital din Republica Dominicană, Santo Domingo, însă în urma testelor efectuate s-a depistat faptul că aceștia nu suferă de infectare cu Covid-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`