Prima pagină » Cancan » Cum arată soția lui Emil Boc. Cei doi sunt căsătoriți de 27 de ani

Cum arată soția lui Emil Boc. Cei doi sunt căsătoriți de 27 de ani

17 sept. 2021, 13:11,
BZI.ro, în Cancan

Cum arată soţia lui Emil Boc la 50 de ani şi-ar dori multe femei. Oana, pe numele ei, este împreună cu primarul Clujului de 27 de ani. Cei doi au împreună două fete.

Fostul premier al României a câştigat pentru prima dată alegerile de la Cluj în urmă cu opt ani de zile. Pentru alegerile din 27 septembrie, Boc este din nou favorit să obţină al treilea mandat consecutiv.

Cine este soţia lui Emil Boc

Oana, este o prezență binecunoscută în orașul de pe Someș, mai ales că este lector universitar la Universitatea Babeș Bolyai. Oana Boc, deşi arăta superb la vârsta de 50 de ani, are și o bogată activitate literară, publicând până acum cteva volume de poezie.

”În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte”, declara soția lui Emil Boc la un moment dat, la începerea noului an universitar.

Ce predă la Universitatea Babeș Bolyai

Oana Boc predă lingvistică generală, Inițiere în metodologia cercetării științifice, Semiotică și științele limbajului, Stilistică, Poetică lingvistică – toate la nivel de licență. Disciplinele predate, la nivel de masterat, de soția lui Emil Boc sunt următoarele: Probleme de lingvistică integrală, Lingvistică și poetică antropologică, Poetica textului și Semantică.

„În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte”, spunea Oana Boc într-un interviu.

Cât câştigă soţia lui Emil Boc

Salariul pe care-l câștigă Oana Boc a fost dezvăluit în ultimă declarație de avere depusă de soțul ei, în august anul curent. Potrivit documentului oficial, Oana a încasat anul trecut 70993 lei, circa 5900 lei pe lună, iar în intervalul ianuarie-iulie 2020, soția fostului premier a primit suma totală de 44808 lei. Astfel, soţia lui Emil Boc îşi poate permite să arate atât de bine la vârsta să.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, amenință cu demiteri după ce s-a întâmplat pe Aeroportul din Cluj

”Ce s-a întâmplat e inacceptabil. Am avut o discuție foarte dură cu mai mulți reprezentanți ai autorităților statului și am spus un singur lucru: dacă noi, cei aleși, avem responsabilitate în fața cetățenilor și dăm socoteală pentru tot ce se întâmplă în acest oraș, avem și pretenția să fim informați. Nu vom mai accepta, sub nicio formă, ca asemenea lucruri să se mai întâmple și să fim puși în fața faptului împlinit.

Chiar dacă direct n-am niciun fel de competență, totuși, sunt ales de clujeni și am obligația să fac ceea ce trebuie ca orașul să fie în siguranță, oamenii care vin în Cluj să fie în siguranță, dar pentru asta am și pretenția să fiu informat. Vă asigur că acest lucru nu se va mai întâmpla, ori va demis de la talpa țării până la cel din vârful piramidei dacă acest lucru se va mai întâmpla” declara la acel moment primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *