Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a ajuns Dorian Popa să aibă vilă, solar acasă și un Lamborghini fără să facă nici măcar un credit

Cum a ajuns Dorian Popa să aibă vilă, solar acasă și un Lamborghini fără să facă nici măcar un credit

20 mai 2022, 20:59,
în Cancan ultimă oră

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și unul dintre cei care au știut să facă bani aproape din orice. S-a reinventat constant, a știut cum să se pună în evidență și s-a folosit de toate atuurile. Acum culege roadele muncii sale și își permite să-și satisfacă orice capriciu.

Dorian Popa ține foarte mult la imaginea lui, încât a făcut o investiție într-un aparat de bronzat pe care l-a montat în propria casă.

A strâns bani de Lamborghini

Ce-i drept, Dorian are nevoie să se mențină sănătos, deoarece idealurile lui cresc de la o zi la alta, iar pentru a-și îndeplini visurile trebuie să muncească enorm. Dovadă că, în ultimii 6 ani, nu a mai avut nicio vacanță „ca la carte”, iar toți banii proveniți din diverse proiecte i-a strâns pentru a-și cumpăra autoturismul mult visat.

„Știi când am fost ultima oară în vacanță? Și asta însemnând peste 2 zile. Acum 6 ani. Fără să fie cu vreun concert, deal, instastory, orice. De 6 ani nu am mai fost. Dar nu mă grăbesc. Mai stau un pic. Pe 1 iunie mă duc și dau avansul la Lamborghini. Nu am cum să mă duc în vacanță după ce dau avans că după vine Lamborghini și nu ai cu ce să-l iei. Sunt fericit că munca mea este un concediu, o distracție și atunci nu simt foarte tare nevoia, că nu sunt încleștat nici la birou. Eu mă distrez”, a mai povestit Dorian pentru EGO.ro.

Dorian Popa nu a avut vreo rată sau credit la bancă

De altfel, așa cum a obișnuit în ultimii ani, actorul nu și-a dorit doar să-și completeze garajul cu încă o mașină puternică, ci cu una care să fie model unicat pe străzile din România.

„Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam. A fost o mână întinsă de la Dumnezeu. Am zis că, dacă se poate, de ce nu? Nu mă așteptam, sincer îți spun, pentru că este o mașină extrem de scumpă și nu știam dacă mi-o voi permite. Conform spuselor lui Jay Z, „dacă nu poți să cumperi un lucru de două ori, înseamnă că nu ți-l permiți” și nu mi-am dorit să-mi cumpăr mașina asta când toți banii pe care îi aveam erau doar cei de mașină. E stupid”, ne-a mai povestit artistul.

Poate unii ar spune că Dorian Popa a făcut sacrificii pentru a-și îndeplini acest vis sau că a făcut credit la bancă pentru a-și putea permite mașina mult dorită, artistul ține să-i liniștească și transmite că în viața lui nu a avut vreo rată sau credit la bancă.

Dorian este și un bun antreprenor

De altfel, Dorian este și un bun antreprenor, astfel că reușește în fiecare lună să facă zeci, poate și chiar sute de mii de euro.

„Mai bine bagi banii în patru case. Nu îmi da mie cu crypto cu din astea. Nu știu ce să zic. Din punctul meu de vedere imobiliarele sunt un business oriunde în lume. Un multimiliardar american a fost întrebat dacă ar face un top 3 al business-urilor, ce ar spune și a răspuns că Imobiliare, Imobiliare, Imobiliare. Adică pe toate cele trei locuri.

Există oferte bune și în Dubai dar, dacă mă întrebi pe mine, dacă vrei să ai o afacere bună la început de drum, trebuie să fii acolo prezent. Dacă tu te apuci să îți iei apartamente din Dubai, dar tu ești în România, cine știe ce îți fac ăia pe acolo?”, a mai povestit Dorian Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`