Prima pagină » Economic Local » Cubic Village – case minimaliste pentru visuri marete!

Cubic Village – case minimaliste pentru visuri marete!

09 mart. 2017, 16:43,
Echipa BZI.ro în Economic Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:596698;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Fiecare poveste de viata incepe cu confortul, caldura si siguranta de acasa. Misiunea care a dat nastere cartierului Cubic Village este de a oferi comunitatii un loc primitor, calduros, care sa te faca sa retraiesti emotiile de acasa.

Cartierul beneficiaza de o vedere panoramica impresionanta asupra orasului datorita amplasarii sale pe una dintre cele mai frumoase coline ale Iașiului, în zona Popas Păcurari – Rediu, oferind totodată locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de liniște, departe de agitația urbană. Întregul cartierul este asfaltat pe străzile interioare, fiind amenajat cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Complexul se extinde pe o suprafata de 35.000 mp, continand 90 de case complet utilate, construite în stil minimalist, impartite in 3 tipuri: insirate, duplex, respectiv single, fiecare dintre ele avand curti, contorizari individuale si fiind despartite una de alta prin garduri si ziduri pentru a oferi intimitatea necesara fiecaruia.

Pentru toate cele 3 tipuri de case, elementele esteticului se imbina armonios cu nevoile vietii contemporane si cu functionalitatile moderne, oferind astfel un spatiu inovativ si dinamic.

Noua aranjare a casei creeaza o atmosfera prielnica unei vieti sanatoase, oferind acces la terasa fie prin dormitor, fie prin living. Ferestrele mari, placarea partii frontale a parterului cu lemn, tamplarie pvc nuanta gri antracit marca Deceuninck, cu 3 randuri de sticla, sistem de incalzire in pardoseala pe ambele nivele marca Tece, termostate de ambient in fiecare incapere si centrala termica in condensatie,  resprezinta cateva dintre viziunile inovative ale dezvoltatorului.

Deoarece traim intr-o lume haotica, din ce in ce mai agitata si mai grabita, dezvoltatorul s-a gandit, intai de toate, la siguranta viitorilor locatari si a construit un sistem de intrare pe baza unei bariere, punand la dispoziție si servicii de paza.

Media de varsta a noilor locatari este de 35 de ani, acestia avand un nivel ridicat de educatie, provenind din domenii precum: IT, Avocatura, Sanatate etc.

Casele sunt in stadiu de executie. Fiecare client are posibilitatea de a urmari etapele constructiei si de a-si personaliza casa dupa propriului gust.

Deoarece s-a constatat un numar mare de cereri pentru inchirierii locuintelor din cartierului Cubic Village, dezvoltatorul si-a rezevat un procent de 20% din case pentru a fi oferite spre inchiriere, data fiind si buna amplasare a complexului.

Dezvoltatorul se mandreste cu o vasta experienta in domeniul constructiilor de case, cu 20 de unitatii locative livrate in anul 2016, 40 inca în construcție, ce vor fi date în folosință în 2017, iar restul în proiect pentru anul 2018.

Pana la momentul actual, complexul se bucura de un numar mare de viitor locatari, care si-ar rezerva un loc pentru a-si incepe o noua viata departe de agitatia orasului.

www.cubic-village.ro
Tel: 0758 338888 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`