Prima pagină » Magazin » Credit rapid cu buletinul in 2021. Este posibil?
Credit rapid cu buletinul in 2021. Este posibil?

Credit rapid cu buletinul in 2021. Este posibil?

27 mart. 2021, 22:08,
în Magazin

Iată ca a trecut deja prima pătrime a anului 2021; nici bine nu am încheiat ciclul sărbătorilor de iarnă pentru care ne-am împrumutat de bani pe la toți prietenii pentru a trece în mod onorabil peste luna cadourilor, iar cu pași foarte rapizi se apropie o altă sărbătoare importantă și anume Paștele – un motiv în plus de bucurie, deoarece iar trebuie sa căutăm adânc în buzunar pentru a face cadouri celor dragi nouă sau pentru a pleca într-o vacanță cu familia. Așadar tot mai mulți dintre noi ne regăsim în postura în care avem nevoie de un credit rapid, cu aprobare pe loc.

În rândurile ce urmează o să regăsiți câteva metode de a avea bani acum in buzunarul dumneavoastră, prin intermediul unui credit cu aprobare pe loc, acordat de către un IFN; probabil vă întrebați ce este IFN-ul? Este acronimul de la instituție financiară nebancară și reprezintă o entitate, alta decât instituțiile de credit (băncile), ce desfășoară o activitate de creditare cu titlu profesional, în condițiile stabilite de lege; mai pe scurt, este acel prieten de nădejde care te ajută financiar atunci când ai o urgență și nu știi de unde să faci rost cât mai rapid de bani, fără a te înfunda în formalități și birocrație și fără prea multă pierdere de timp.

În țara noastră există 13 astfel de IFN-uri, iar un avantaj al acestora îl reprezintă faptul că ele acorda împrumuturi de durată scurtă și medie, fara a avea nevoie de prea multe acte, fiind necesar doar buletinul, și poti avea banii în buzunarul tău într-un termen foarte scurt. Pe lângă cele enumerate mai sus, mai ai nevoie și de un venit minim garantat, ce diferă de la o instituție la alta și în funcție de suma solicitată, însa trebuie sa aveți minim 300 lei venit.

Cum spuneam mai sus, nu ai nevoie de foarte multe acte, și nici nu este nevoie să te deplasezi, poți solicita banii din confortul propriei locuințe, fiind necesar buletinul, o adresă de e-mail, și un cont bancar în care vă vor fi virați banii.

Cel mai mare atu al acestor imprumuturi rapide nebancare îl reprezintă faptul că în funcție de societate poți beneficia de dobândă 0% pentru primul credit solicitat. Tipul acesta de împrumut este perfect atunci când ai nevoie de bani până la salariul viitor, sau de la o lună la alta.

Un sfat ar fi să împrumutați bani de la aceste instituții doar dacă vă regăsiți în impostura de a avea nevoie urgentă de bani, ori daca sunteți fermi convinși că îi puteți înapoia in timp util, deoarece un dezavantaj al unor astfel de entitități este practicarea de dobânzi foarte ridicate, iar acest aspect se datorează faptului că ifn-urile oferă îprumuturi rapide de scurtă sau medie durata chiar și persoanelor cu un istoric negativ, rău platnice, sau sunt raportate în biroul de credit. Un exemplu negativ în acest sens ar fi solicitarea unui împrumut, urmând ca banii să fie folosiți intr-o mică idee de afacere, ce nu v-a funcționa, iar astfel vă veți afla în imposibilitatea de a returna banii împrumutați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`