COVID la PSD Iași! După ce soția lui Marian Șerbescu s-a infectat cu noul coronavirus, mai mulți membri de partid riscă să se îmbolnăvească
Panică în Organizația Județeană a Partidului Social Democrat (PSD) Iași, după ce de câteva zile există suspiciuni de îmbolnăvire cu coronavirus. Cel în jurul cărora se învârt suspiciunile este liderul consilierilor județeni ai PSD, Cristian Stanciu.
Coordonatorul campaniei social democraților din Iași este contact direct al lui Marian Șerbescu, a cărui soție a fost diagnosticată cu COVID-19 zilele trecute, fiind angajată la o unitate a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.
COVID la PSD Iași, după ce soția lui Marian Șerbescu s-a infectat cu noul coronavirus
De altfel, Marian Șerbescu și cu Cristian Stanciu sunt în permanent contact cu foarte mulți membri de partid, cărora le este frică de faptul că s-ar putea îmbolnăvi oricând. Din câte se pare, Cristian Stanciu și Marian Șerbescu nu vor să fie cunoscut faptul că ar fi suspecți de infecția cu noul coronavirus, pentru nu le afecta activitatea din această perioadă de campanie electorală.
Ambii au petrecut foarte multe ore în ultimele zile cu Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași și cu deputatul Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Municipiului Iași. Cei doi au activități diverse în această perioadă, în care sunt implicați mulți oameni, iar riscul de îmbolnăvire este unul uriaș.
Soția fostului prefect de Iași Marian Șerbescu a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus în urma unei testări care a avut loc zilele trecute. Angajată a Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, femeia a fost internată imediat după ce a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2.
Fostul prefect de Iași Marian Șerbescu care a ocupat această funcție până anul trecut este și el angajat în cadrul DGASPC Iași de mai multe luni.
Imunitatea la CoVid-19, pusă sub semnul întrebării. Ce spun specialiștii
Imunologii cred că majoritatea celor vindecaţi de CoVid-19 capăta protecţie, măcar pentru o perioadă. Nu toţi, însă. Danny Altmann, doctor imunolog la Imperial College London, spune că „astea sunt excepţii. Dacă analizăm nivelul anticorpilor la diverşi pacienţi, sunt unii cu niveluri mari, iar alţii n-au aproape deloc. Dacă au şi ghinionul să se întâlnească din nou cu virusul, nu au deloc protecţie”.